Snelevacature Amsterdam

Je lever te beschermen en het hele lichaam

Herbstspaziergang am Meer mit Gummistiefeln
Met wandelingen door de zee je je lever te beschermen, omdat dit zal slepen door de lucht, rijk aan jodium, binnen drie dagen, pijn gereinigd van de nek naar de tempels, de slaap-of constante vermoeidheid is onder u. Dit alles wijst op een verzwakte lever. Met eenvoudige therapieën kunnen van deze sterke punten.

Voor vele jaren Julius Wiltmann (63) last van migraine-aanvallen. Drugs alleen voor het Moment van opluchting. De aanvallen waren zo hevig dat hij kon alleen maar tijd doorbrengen in de donkere kamers. Maar dan Julius toevallig ontdekt op het Internet een Forum. Er Getroffen beschreven persoon dezelfde symptomen: een ongemakkelijk Trek van de hals tot aan het gebied van de tempel. Julius kreeg de aanbeveling, een lever specialist. Maar als migraine en problemen met de lever bij elkaar passen?

Verborgen oorzaak – en – de-mute Patiënt in de vs

“80 procent van de migraine-ziekten het gevolg zijn van een leveraandoening,” zegt Dr. Vincent Mans man, geneesheer-directeur, de Natura-Med klinieken in Bad Waldsee. De lever verwerkt de constante Hormonale veranderingen in het lichaam. Congestie leidt daarom tot krampen, vaak van het bloedvat. Deze zijn van toepassing op aanvallen als een trigger van migraine. De pijn kan uitstralen naar het voorhoofd en de ogen.

Vrouwen in het bijzonder last hebben van een bepaalde reden, hoofdpijn, uw hormonale cyclus is anders, dat is de reden waarom de lever, soms met een Overmaat van de boodschappers moeten vechten. Aan de andere kant, chronische lever-ziekten kunnen leiden tot de menstruele bloeden bloeden bij vrouwen, onregelmatige of zelfs geheel afwezig. Maar waarom de lever heeft een grote invloed op ons lichaam?

Het dagelijks werk van de lever

“De lever, elk heeft meer dan 370 afdelingen, met een bijzondere taak. Deze werken de klok rond, rond het hele lichaam te beschermen. Tegelijkertijd levert belangrijke eiwitten en winkels vitaminen, en sporenelementen,” legt Dr Mans man. En het multitalent kan nog meer doen: Iedere dag worden er ongeveer 2000 liter van de bloedstroom door de lever. Er oude, afgebroken rode bloedcellen te worden gesorteerd lichaam cellen, en in de gele stof Bilirubine omgezet. Naast de twee kilogram Orgel niet alleen cholesterol, maar ook regelt de hoeveelheid suiker -, vet-en eiwitstofwisseling. Het effect op de energiehuishouding van het organisme.

Op hetzelfde moment, de lever, beschermt ons tegen giftige stoffen en afstoot. Een Overbelasting van het lichaam, bijvoorbeeld door middel van medicatie of een slechte voeding, invloed op het hele lichaam. Want het is voldoende als één van de vele afdelingen mislukt. De symptomen variërend van psoriasis te maagpijn. “Een ander teken is van aanhoudende vermoeidheid. Uw stille pijn zich manifesteert in de fysieke uitputting. Die wordt wakker vaak ‘ s nachts, vooral tussen de één en drie uur slaap stoornissen, heeft een overbelaste lever,” zegt lever specialist. Reden genoeg om het beschermen van onze lever. Zelfs eenvoudige maatregelen kunnen vergemakkelijken het werk van de lever, en de symptomen snel verdwijnen.

Lever, versterkt de lever te beschermen

“Met de juiste lever therapie en homeopathische middelen en zelfs terugkerende migraine-aanvallen te genezen,” legt Dr Mans man.

Mariadistel preparaten (apotheek) zijn de beste kruiden helper om te ontgiften van de lever en vernieuwing van de cellen. De juiste toepassing: elke dag drie kopjes thee (ongeveer zes weken) of, als alternatief, een capsule. “Wandelen op de zee reinigen van de lever binnen drie dagen. De reden is de lucht die rijk zijn aan jodium. By the way, ik beveel een alternatief aan de Gang in de Sauna. Omdat de toxische stoffen worden doorgegeven via het zweet van de huid – ontlast de lever,” zegt Dr. Mans man.

Het is aan te raden om het uit de homeopathische apotheek Arsenicum album D30 in voorraad. Tip: tien Bolletjes voor het slapen gaan. De slaap wordt bevorderd en de lever wordt beschermd.

Julius Wiltmann ontvangen van een specialist in kruiden en de juiste lever therapie. In de tussentijd, hij is een symptoom-vrij en heeft geen last meer van migraine.

Geef een reactie

Scroll To Top