Snelevacature Amsterdam

Jodium wordt aanbevolen tijdens de zwangerschap door de werkgroep op een jodiumtekort

De werkgroep jodiumtekort en de duitse vereniging voor voeding e. V. het ermee eens dat Zwangere vrouwen hebben meer Jodium kan worden gebruikt om de ontwikkeling van het zenuwstelsel van de foetus.1

Jodium, eigenlijk, “Iod” geschreven, behoort tot de kleine groep van elementen, die in contact met metaal zouten. Ze worden daarom ook Halogenen, die is gevormd voor het genereren van de oude griekse woorden voor “zout”.

Het is bekend dat Jodium is belangrijk voor de schildklier. Mensen die last hebben van een jodiumtekort of een aanleg voor het ontwikkelen van een schildklier is onder-werking. Dit betekent dat van de schildklier, de twee vooral van Jodium gevormd door de hormonen triiodothyronine (T3) en thyroxine (T4) in een hoeveelheid die voldoende is om verspreid te worden. Dit leidt tot metabole stoornissen, chronische vermoeidheid, lusteloosheid en ook het hart kan leiden tot problemen. Op hetzelfde moment, de schildklier zwelt tot een struma, en het veroorzaakt op verschillende Punten in de knoop.

Jodium tekort, volgens de enquêtes van de Nationale nutrition survey II (2008) in Duitsland op dramatische proporties:2

Zelfs als al het zout zou worden verwerkt als gejodeerd keukenzout: 70% van de Zwangere vrouwen in Duitsland, te weinig Jodium. Bijna elke (>98%) niet nemen te weinig Jodium, als er rekening wordt gehouden met gejodeerd zout.

Maternale een tekort aan jodium kan leiden tot ernstige ontwikkelingsstoornissen bij een kind

Jodmangel SchwangerschaftEen van de meest ernstige gevolgen van een wetenschappelijk Hypothyreoïdie hypothyreoïdie genoemd kan plaatsvinden voor de geboorte in de foetus. In het geval van een gebrekkige aanvoer van jodium voor de moeder, dit kan rampzalige gevolgen voor de vorming van het schildklier van de zwangere leven. In dit geval, ontwikkelingsstoornissen, intelligentie verlies, en Ja, zelfs een lichamelijke handicap.

In het geval van moeders met een jodiumtekort kan de Kans dat het kind is te vinden in de groep van kinderen met het laagste IQ van 60%. In alle van de essentiële spirituele disciplines van kinderen met moeders die had te weinig Jodium in je voeding, onder het gemiddelde. U kunt hier meer over lezen hier.

Ondertussen, de geboorte van de geneeskunde, in de mate dat, in voorkomend geval, door een onmiddellijke Tussenkomst onmiddellijk na de levering, het ergste van het effect, aangeduid als cretinisme, kunnen worden vermeden.

Echter, het niet kunnen maken van de hoofdkostwinner in een vroeg stadium om ervoor te zorgen dat er geen onder-aanbod.

Eis van Jodium tijdens de zwangerschap verhoogt

Jod und SchwangerschaftHier zijn de duitse nutrition society (DGE) suggereert dat Zwangere vrouwen hebben een verhoogde Hormonen en stofwisseling-activiteiten, een grotere vraag naar Jodium. Voor volwassenen wordt geschat op 200 microgram voor en tijdens de zwangerschap met 230 microgram, en borstvoeding met 260 microgram.

De werkgroep jodium deficiëntie blijkt dat de angst al bij een lichte jodium tekort, het blijft voor de moeder van geen belang, intelligentie verlies van het kind en adviseert moeders-to-be daarom, in overleg met uw gynaecoloog elke dag 100 tot 150 milligram Jodium in aanvulling op het aanbod.

Als voorbereiding tot de beste van Jodium en foliumzuur samen

Veel supplementen combineren de Jodium-suppletie met foliumzuur. Deze B-Vitamine is essentieel voor een goede opleiding van het zenuwstelsel bij de foetus.

Aanbevolen maar producten die door het hele spectrum van vitaminen en Omega-3 vetzuren. Ook L-carnitine en coenzym Q10 kan helpen om de vitamine status tijdens de zwangerschap in een rechtopstaande positie.

Het is belangrijk op te merken dat het kind al een afhankelijke in een zeer vroeg stadium, vanaf de twaalfde week van de zwangerschap, op een optimale aanvoer van jodium. In het beste geval, Jodium is genomen vóór de conceptie. Echter, dit geldt alleen in het geval van een geplande zwangerschap. De achtergrond hierbij is dat het verschil tussen een ideale consumptie van Jodium op de toegenomen vraag en een risico-vrije aanvoer in normale vraag is relatief laag.

Als het boven de veilige grens voor lange-termijn gebruik van Jodium zijn gegeven door de DGE tot 500 microgram per dag.

Sommige voedingsmiddelen, door de natuur rijk aan Jodium – het gebruik van additieven in de industrie

Jod LebensmittelNu de supplementen zijn niet de enige bron van die Jodium kan worden verkregen. In voedingsmiddelen, het Element in vette vis en melk producten is uitgebreid. De werkgroep jodiumtekort daarom adviseert een dagelijkse consumptie van zuivelproducten, zoals yoghurt (bij voorkeur ongezoet!) en Kefir, evenals twee vismaaltijden per week.

Vis is bijzonder belangrijk, want het levert een belangrijke bijdrage aan de levering van meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren. Daarnaast gejodeerde keukenzout moet de voorkeur worden gegeven. Dit geldt ook voor de producenten van verwerkte voedingsmiddelen, zoals bakkerijen.

Helaas, echter vastgesteld dat het gebruik van gejodeerd zout terug in het bedrijf. Verantwoordelijk voor de smaak en ook de kosten, evenals een EU-breed verwarrende situatie voor de regulering van de Jodzusätzen, hetgeen ook betekent dat de industrie die steeds meer.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top