Snelevacature Amsterdam

Kan bestrijden artisjokken en selderij kanker?

Artisjokken en selderij bevatten flavonoïden Apigenin en Luteoline een anti-kanker substantie vechten. De werkzame stoffen kan de weg openen naar nieuwe perspectieven in de behandeling van kanker. Het resultaat in de eerste studie.

Zowel groenten zijn goed bekend en populair vanwege hun aromatische, bittere smaak. Tijdens de een, de selderij, echter, wordt hoofdzakelijk gebruikt voor stevige maaltijden en soepen in de keuken aan de noordzijde van de Alpen tot aan de Aziatische regio, de andere, de artisjok, een Gastronomisch restaurant met een Mediterrane Flair.

Naast de culinaire hoogstandjes en een rijke gezonde inhoud van de plantaardige materialen zijn zo populair, omdat van oudsher verschillende medicinale effecten, veel daarvan zijn nu bevestigd door modern onderzoek, worden toegeschreven. Werkzaamheid tegen verlies van eetlust, spijsvertering eigenschappen, de verlaging van HDL cholesterol, dat is een regulerend effect toepassen op de bloeddruk en in het bijzonder in het geval van de artisjok is de stimulatie van de lever en de gal van de stofwisseling, met als onbetwist.

Deze zijn zeker genoeg redenen om het te raden de knollen en stengels bleekselderij voor een lekkere stamppot of een exotische China pan evenals het weliswaar moeilijk-te-koken artisjok.

De dood van kankercellen door flavonoïden versterkt

Krebs ArtischockenEen team van onderzoekers van de Universiteit van Illinois, USA, is geslaagd, de gezondheidsbevorderende aspecten van de twee groenten toevoegen van nog een ander effect.1 de twee flavonen of geel plantaardige kleurstoffen Apigenin, met name in de bleekselderij en Luteoline, die zijn geconcentreerd in Artisjok blad verschijnt in het midden.

In een In-Vitro-of test-buis studie, de wetenschappers waren in staat om aan te tonen dat zowel het doden van de flavonoïden geteld stoffen cellen van de pancreas kanker. Dit wordt bereikt dat de fytochemicaliën remmen een belangrijk enzym voor deze cellen het enzym glycogeen-Synthase-Kinase-3 (GSK-3), wat leidt tot een vermindering van het anti-apoptotic Gen in de cellen van kanker en, bijgevolg, het aantal cellen verhogen, door apoptosis, dat is een programma dat de zelf-vernietiging van een cel, initiëren, sterben2

Flavonoïden als een voorbehandeling voor chemotherapie

Alleen, Apigenin was in staat om zorg te dragen voor de dood van twee agressieve, voor pancreaskanker de verantwoordelijke cel lijnen. Dit resulteerde in een apoptosis Snelheid van 8,4 procent, na toevoeging van 50 micromol Flavonoïde tot een waarde van 43,8 procent. De beste resultaten werden verkregen wanneer de kanker pre-behandelde cellen meer dan 24 uur met Apigenin en na ongeveer 36 uur van de chemotherapeutische agent gemcitabine werd gebruikt.

Het doel van het onderzoek: ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en voedingssupplementen ter bevordering van het medium

Flavonoide KrebsHelaas, het is echter nauwelijks mogelijk, de juiste hoeveelheden flavonoïden via het voedsel om het gewenste effect te bereiken. Het Onderzoek was meer bezig met een mogelijke manier om te zorgen voor de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, en voedingssupplementen van een hogere effectiviteit met betere verdraagbaarheid en minder bijwerkingen.

De wetenschappers wijzen ook in het bijzonder aan het feit dat de flavonoïden volgens de huidige kennis, heeft alleen zin in de pre-behandeling en niet in combinatie met de chemotherapie kan worden gebruikt. Op hetzelfde moment van toewijzing, hoewel dit natuurlijk nog steeds controversieel, het risico dat de flavonoïden kan omkeren van het effect van de drug.

Een hoog aandeel van groenten en fruit in de voeding verlaagt het risico op kanker

opc krebs artischockenZoals altijd, een therapeutische, hoge-dosis gebruik van Apigenin en Luteoline in acute gevallen kan zien, de wetenschappers hebben ook te verbruiken veel Flavonoïden bevatten vruchten en groenten puur uit voorzorg.

Een leven lang plezier van deze voedingsmiddelen, lijkt dus een goede manier om te verminderen persoonlijke risico op kanker op een duurzame manier. Vergelijkbare studies, is er ook het Vitamine C, Vitamine E en andere antioxidanten.

Studies:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top