Snelevacature Amsterdam

Kan Bosbessen verlagen risico op kanker?

Cranberry extracten staan bekend om hun immuun-stimulerende eigenschappen, in het bijzonder in de blaas-darmkanaal. Ten eerste, onderzoek bevestigt dat de soort EEN OPC, zoals ze zijn opgenomen in Veenbessen, kan helpen voorkomen dat de kanker.

Oligomere proanthocyanidinen (OPC) materialen zijn een groep van Flavanols of een secundaire plant. Veel van hun specifieke anti-oxidatieve effecten. Aan die van de cassette met de OPC, die zijn te vinden in cranberry ‘ s (Vaccinium macrocarpon), gedraagt zich in Feite een preventieve werking tegen urine in weerwil van drang en blaas-en harnröhe ontsteking toegeschreven.

Nu de Amerikaanse onderzoekers van de Universiteit van Massachusetts Dartmouth in staat waren om aan te tonen,in North Dartmouth, dit OPC remmen de groei van sommige kankercellen zonder de gezonde cellen aan te vallen.

Zinvolle studies van cranberry ‘ s zijn er veel – alleen de individuele Cranberry-ingrediënten ontbreken

Het vorige onderzoek op Veenbessen, heeft zeer goed, heel vaak, dat het geslacht van de bosbessen die behoren tot het einde van variëteiten met grote vruchten cranberry is een preventieve werking tegen kanker. Ook het stimuleren van het immuunsysteem, was Echter niet bekend bij de meeste van deze studies, die stoffen die specifiek verantwoordelijk zijn voor dit effect.

In feite, cranberry ‘ s zijn rijk aan verschillende antioxidatieve Stoffen. Elk van hen, zoals, bijvoorbeeld, de gele plant pigment Quercetine of ursolic zuur zou kunnen hebben een preventieve werking tegen kanker. In de huidige studie, uit Massachusetts, is een van de eerste Werken, die is niet een mogelijk effect van cranberry ‘ s tegen kanker in het Algemeen, maar ook om een bepaalde verbinding hier: Cranberry OPC maakt.

OPC is niet hetzelfde als OPC

Dit is ook de Achtergrond, een belangrijke pionier. Een groot deel van de Overeenkomst, in feite, dat OPC kan gebracht worden in druivenpitten, met kanker preventieve effecten. Een easy Transfer-bij de OPC in cranberry ‘ s hier, echter, is niet mogelijk. U heeft een structuur die verschilt van die, welke gevonden kan worden in druivenpitten of andere bessen.

Het is de zogenaamde A-type-OPC, die, in tegenstelling tot de type B-OPC in de meeste andere vruchten, de individuele proanthocyanidinen hebben een dubbele in plaats van een simpele link. Van deze speciale, maar vrij zeldzame geïsoleerde constructie, het vermogen van de Cranberry OPC te houden aan de haar-achtige fimbriae zogenaamde excessen van bepaalde bacteriën en dus te voorkomen dat je jezelf in de darmmucosa volgt. Hun werking tegen de bubbels is gebaseerd – en harnröhe ontsteking.

In vitro effect bij zeer lage concentraties

Daarnaast is het Team van Prof. Dr. Catherine C. Neto was in staat om te observeren van een groei-remmende effect van Cranberry OPC op menselijke longen en de dikke darm, zoals kanker en leukemie cellen in het laboratorium Experiment. Daarnaast is de verspreiding van de kankercellen werd tegengegaan.

De wetenschappers van het Massachusetts geïsoleerde fragmenten, de OPC-rijke ingrediënten van Cranberry. Deze extracten werden getest op enkele menselijke tumor cellijnen en activiteit tegen cel proliferatie gecontroleerd. Een significante remming van de proliferatie van kankercellen kunnen worden gedetecteerd, als het niet eerder was in het geval van OPC gedocumenteerd.

Daarnaast is de groei van de tumoren werd geblokkeerd. De activiteit kan worden van een OPC-concentratie van 50 Mikrogamm per Milliliter gedocumenteerd.

Onderzoek moet nu worden op een levend organisme te blijven

Het was echter een laboratorium onderzoek op Basis van gecultiveerde cel culturen in een reageerbuis. In relatie tot een levend organisme nauwelijks kan worden gemaakt van verklaringen, waaruit de concentraties van Cranberry OPC, de groei van kankercellen kan remmen.

Echter, de wetenschappers wijzen erop dat het eten van Veenbessen of Cranberry extracten kan nuttig zijn, vooral omdat je ook voorstellen dat een Combinatie met andere potentieel kanker-preventieve inhoud. Een verdere vooruitgang van de Kennis, de onderzoekers van toekomstige studies over de woon-object. Hier, dierlijke modellen in aanmerking komen, ten eerste, om de nog grotendeels onbekende mechanismen van het type-A OPC, zoals ze zijn opgenomen in Veenbessen, ontdekken tegen kanker.

Bron: Neto, Catherine C., et al., MALDI-TOF MS karakterisering van proanthocyanidinen van cranberry fruit (Vaccinium macrocarpon) dat de tumor remmen de groei van de cellen en matrix metalloproteinase-expressie in vitro, Journal of the Science of Food and Agriculture, 15 januari 2006, Volume 86, nummer 1, blz. 18 – 2.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top