Snelevacature Amsterdam

Kan chocolade voorkomen van hartaanvallen?

Eine Frau isst Schokolade
Kan chocolade bescherming van het hart? Je zal hem geen kwaad doen, tenminste, toont een recente Britse studie, een Dagelijks chocolade verwennerij vermindert het risico van hart – en vaatziekten- een recente studie van Britse wetenschappers suggereert. Echter, de studie heeft een haak – en – praktijk-Vita legt.

In het magazine “Hart” van het gepubliceerde onderzoek, onderzoekers beoordeeld op gegevens van ongeveer 21.000 volwassenen, het onderzoek op de voeding in het BRITSE Norfolk opgenomen voor twaalf jaar in een lange tijd.

In het proces, vonden zij: onderwerpen die regelmatig chocolade aten (tot 25 gram per dag), had elf procent minder hart-en vaatziekten dan diegenen die vermeden chocolade. Het risico van overlijden door een hart-en vaatziekten verlaagt, volgens de studie, door chocolade verbruik met maar liefst 25 procent.

Chocolade is echt zo een hart aanval te voorkomen?

Helaas, deze resultaten betekenen dat dagelijks een reep chocolade is een onderdeel van het hart gezond dieet. Het is meer waarschijnlijk dat achter de bevindingen, omkering van de feiten van het geval verbergt: de één Die heeft al een kwetsbaar hart, minder eten van chocolade.

Omdat bij nadere inspectie van de patiënt de gegevens, die naschten reguliere chocolade blijkt, hadden gemiddeld een lagere Body Mass Index (BMI), een lagere bloeddruk hebben en minder last van Diabetes dan chocolade geheelonthouders. Daarnaast waren ze meer.

Chocolade is niet schadelijk voor de gezond hart

De cacao flavonoïden (plantaardige stoffen hebben gespeeld met een gezondheids-bevorderend effect) in de resultaten van een rol, is net zo onwaarschijnlijk, omdat de gebruikte chocolade is meestal melk chocolade, het bevatte, gemiddeld, een beetje cacao, om uit te leggen effect heeft.

Een goed bericht kan versturen naar de auteurs van de studie toch: “Er lijkt geen bewijs dat mensen willen eten, een gezond hart, chocolade moet worden vermeden”, – vermeld in de studie.

Voedingsmiddelen die vooral gezond is voor het hart, vindt u in onze fotogalerij.

Hamburg-harburg, 16. Juni 2015

Geef een reactie

Scroll To Top