Snelevacature Amsterdam

Kan ik een verkoudheid voor mij in de Winter is sneller?

Eine Frau im Winter
Het is een oude volkswijsheid: Wie zet op warm in de Winter is het beter beschermd tegen verkoudheid. Als dat waar is, de AMERIKAANSE onderzoekers zijn nu aan het onderzoeken “wrap-up van warme of koude vangen!” De veronderstelling is dat u de vangst van een koude in koude temperaturen sneller op grote schaal gebruikt, heeft tot dusver bewezen maar nooit. Nu, Amerikaanse wetenschappers, en het ding ging tot op de bodem.

De wetenschappers waren nog veilig: Een koude komt voort uit het feit dat één heeft gevangen een Virus dat zich nestelt zich in de slijmvliezen van de neus en de keel. Een studie van de Universiteit van Cardiff in 2005 is een eerste verbinding tussen blootstelling aan koude en symptomen van verkoudheid.

In een recente studie van wetenschappers aan de Yale-Universiteit wilde weten nu hoe het precies met de verkoudheid virus-geïnfecteerde cellen voor veranderingen in temperatuur reageren en of dit zal leiden tot de conclusie dat de hitte kan stoppen met de verspreiding van een Virus. Om dit te doen, ze onderzocht de cellen van de Luchtwegen van muizen in het laboratorium.

De onderzoekers geïnfecteerde cellen met de koude virus en opgewarmd tot 37 en 33 graden Celsius. Vervolgens vergeleken ze de immuunrespons van de cellen om het Virus. Het resultaat is dat de defensieve reactie was 37 graden verwarmd cellen was meer uitgesproken dan 33 graden warm cellen. Dit kan verspreiden het Virus in de koudere omgeving is eenvoudiger dan in de warmere.

In de cold hot pack

De oplossing van het raadsel ligt in de immuunrespons van de cellen, niet het Virus zelf. De conclusie van de onderzoekers: hoe lager de temperatuur van de cel, de zwakkere uw immuunrespons. Wanneer het lichaam wordt blootgesteld aan koude in de Winter, koelt het en virussen, is het makkelijker om zich te verspreiden. Het ouderlijk advies is dus: Wanneer het buiten koud is, lekker warm in te pakken en de neus te dekken.

De wetenschappers willen nu onderzoeken hoe veranderingen in de temperatuur van invloed op de immuunrespons op andere ziekten, zoals Astma.

Hamburg-harburg, 6. Januari 2015

Geef een reactie

Scroll To Top