Snelevacature Amsterdam

Kan pijnstillers stoppen met veroudering?

Schmerzmittel verjüngen das Immunsystem
Onderzoekers hebben een manier gevonden om het immuunsysteem terug naar zijn jeugdige staat terug Sinds mensenheugenis, wetenschappers proberen om het proces van veroudering te stoppen of op zijn minst vertragen. Zo ver, zonder noemenswaardig succes. Maar nu onderzoekers lijken deze ‘Heilige Graal’ van de geneeskunde met het oog op ons immuunsysteem een cruciale stap dichterbij. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Een groot nadeel van de vergrijzing, een vermindering van de immuniteit: Met 45 van het lichaam ophoudt, de zogenaamde T-lymfocyten – immuun-cellen of T-cellen genoemd – te vormen. Dit op zijn beurt verhoogt de secretie van Pro-inflammatoire eiwitten (cytokines) en leidt tot een voortdurend verhoogde Ontsteking in ons bloed. De expert genoemd Immunosenescence – de veroudering van het immuunsysteem.

De sleutel tot verjonging

Nu, onderzoekers aan de Ohio State University in een recent gepubliceerd onderzoek dat de veroudering van het immuunsysteem om te stoppen en zelfs omkeren. Bijzonder interessant: De sleutel tot een jeugdige lichaam van de defensie is te vinden in de meeste apotheken.

“Leeftijd van de ontsteking kan een aanzienlijke invloed hebben op het immuunsysteem van het lichaam”, legt studie auteur Professor Joanne Turner. U zou moeten zoeken naar een manier om het gebruik van deze chronisch verhoogde ontsteking naar lagere waarden, zou het mogelijk zijn, bijvoorbeeld, dat veel van de leeftijd-typische ziektes voorkomen of genezen. Tegen deze Achtergrond hebben de onderzoekers bestudeerden de immuunrespons van gezonde jonge en oude muizen.

Terug naar een jeugdige immuunsysteem

Om dit te doen, meet u eerst de exacte ontsteking waarden in het bloed van jonge en oude muizen. Zoals verwacht, de ontsteking waarden in de oude, maar verder gezond, muizen hoger.

In de volgende stap van de onderzoekers geïnfecteerd alle muizen kunstmatig met een onschadelijk Virus, en observeerde de immuunrespons. In feite, het immuunsysteem van oude muizen reageerden verschillend op een infectie dan jonge dieren. Professor Turner en haar Team concludeerde dat de waargenomen Verschillen in het immuunsysteem verschillen met de leeftijd verband houdende met de ontsteking van de waarden bij elkaar op, je nodig hebt om op te hangen.

In een tweede run-door de onderzoekers herhaalden het experiment – maar deze keer gaven ze de muizen een anti-inflammatoire pijnstillers (Ibuprofen) in het voedsel. Als gevolg van de ontsteking waarden van de oude dieren aanzienlijk gedaald. Bovendien, de ziekte reageerde volgens het virus het immuunsysteem van oude muizen werkte, opeens, net als dat van de jonge dieren – vanuit een puur technische “je weer iedentisch,” zei Professor Turner. De poging om te laten zien, dus dat je “kan het immuunsysteem, het gebruik van pijnstillers terug naar zijn jeugdige staat”. Hoe dit precies zou kunnen werken voor mensen, om te laten zien een nieuwe serie van experimenten.

Hamburg-harburg, 5. September 2014

Geef een reactie

Scroll To Top