Snelevacature Amsterdam

Kaneel: bewijs voor een positief effect op de bloeddruk

Kaneel kan verminderen bij patiënten met Diabetes type 2, de bloeddruk licht. Het kruid heeft naast een vermoeden van invloed op de regulering van de bloedsuikerspiegel een ander Voordeel voor diabetici.

Op appeltaart of als ingrediënt voor de Kerst koekjes, kaneel komt op vele momenten in de huishoudelijke keuken. Een Meta-analyse van de Universiteit van Toronto, Canada, de West-Londen en London South Bank, zowel in het Verenigd Koninkrijk, heeft nu het licht van de dag, dat kaneel kan verminderen, onder bepaalde omstandigheden, ook de bloeddruk.1

De engels-canadese team van onderzoekers vond een totale corpus van 93 studies drie gerandomiseerde, klinische onderzoeken onder de microscoop. Voor twee van de deelnemers van de patiënten die werden type-2-Diabetes en in de derde de proefpersonen werden in een voorstadium van Diabetes zijn aangeworven. Het moet worden vermeld dat de type 2-Diabetes is een veel voorkomende aandoening te wijten aan een ongezonde levensstijl die kan leiden tot insuline resistentie, hoge bloeddruk, overgewicht en een slechte bloed lipide waarden. Dit heet de “dodelijke Kwartet” of het metabool syndroom.

Systolische en het totaal van 5.39 mmHg en de diastolische met 2,6 mmHg, verlaagde bloeddruk

Hypertonie Bluthochdruck ZimtAlle studies geanalyseerd werden ontworpen om te draaien voor een periode van 12 weken. De deelnemers ontvangen per dag ligt tussen 500 mg en 2,4 gram kaneel. Na aanpassing van de gegevens, kregen de onderzoekers het gevolg is dat de consumptie van kaneel was geassocieerd met een significante reductie in systolische en diastolische bloeddruk.

Immers, om 5,39 respectievelijk en 2,6 mmHg, de waarden daalden gemiddeld. Hoewel dit misschien niet een sterke bloeddruk verlagende effect, maar in combinatie met andere maatregelen, zoals een Verandering van levensstijl, en het afzien van Roken, vermindering van de consumptie van alcohol, een vermindering in gewicht en een matige lichaamsbeweging programma een deel van de bijdrage, om te komen tot een significante reductie in systolische als de diastolische bloeddruk.

Kaneel heeft een invloed op een aantal factoren – Verdere studies nodig

Als een mogelijk mechanisme van actie de onderzoekers wijzen op een positief effect van kaneel op de gevoeligheid voor Insuline, Glucose metabolisme, de verwerking van vetten, de promotie van anti-oxidanten, de remming van de ontsteking en de regulering van het lichaamsgewicht. Dit zijn Allemaal factoren die spelen in het metabool syndroom is een belangrijke rol.

Tegen al te vergaande conclusies van de wetenschappers waarschuwen echter, omdat de onderliggende studies, het aantal onderwerpen is beperkt en de studie was zeer korte termijn. Daarom bevelen zij aan dat verder langere termijn studies met meer deelnemers, het precieze effect van de kaneel komen om de bloeddruk op het goede spoor.

Ceylon kaneel bevat slechts een paar levels van cumarine en moet worden gebruikt

Maar Wees Voorzichtig! Met de kaneel, je moet het niet overdrijven. In de pittige cumarine, namelijk, ligt. Deze aromatische stof, die ruimte geeft aan de bos meester naar zijn smaak, en als een substituut voor echte vanille gebruikt wordt in grotere hoeveelheden van gezondheid, genoten schadelijk.

Met het gebruik van een echte kaneel van Ceylon kaneel boom bij normaal gebruik nauwelijks kritische concentraties kunnen worden bereikt. Echter, de meeste van het is in de handel verkrijgbaar kaneel van de Cassia kaneel of Chinese kaneel wordt verkregen dat bevat ongeveer honderd keer de concentratie van coumarine.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top