Snelevacature Amsterdam

Kanker van de huid (zwarte huid kanker, witte huid kanker)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • De cursus
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De expert zegt
 • Als het woord “huidkanker”, denkt van de meest zeker van de zogenaamde zwarte huid kanker, ook melanoom, is vaak een verf gemaakt van lever vlekken of moeder. Maar er zijn ook andere vormen van huidkanker, zoals het basaalcelcarcinoom of plaveiselcelcarcinoom.

  Wat is huidkanker?

  De termijn huidkanker omvat kanker van de huid ziekten. Deze omvatten de zogenaamde zwarte huid kanker, medisch maligne melanoom en melanoom huid kanker, ook melanoom, of de huid kanker genoemd, dat, op zijn beurt, het basaalcelcarcinoom (basaalcelcarcinoom) en het plaveiselcelcarcinoom.

  Das Auflichtmikroskop zeigt Veränderungen von Leberflecken

  Met een lichtmicroscoop, de huid arts veranderingen van de lever-spots kunt u vinden

  Volgens de world health organization schat, meer dan 200.000 gevallen van kanker van de huid en twee tot drie miljoen nieuwe gevallen van melanoom huid kanker voorkomen dat elk jaar wereldwijd een stijgende. De hoogste groeicijfers zijn waargenomen in Australië, waar elk jaar zijn er ongeveer 50 tot 60 nieuwe gevallen per 100.000 inwoners. In Centraal-Europa, ongeveer 10 tot 20 mensen zijn gediagnosticeerd per jaar per 100.000 inwoners.

  In Duitsland, het maligne melanoom, met tot 18.000 nieuwe gevallen per jaar, ongeveer vier procent van alle kankers en is verantwoordelijk voor ongeveer één procent van alle sterfgevallen door kanker. De gemiddelde leeftijd bij vrouwen rond de leeftijd van 60 jaar, mannen worden getroffen in de Middellandse zee, zes jaar later, de zwarte huid kanker. Naar schatting 150.000 mensen in dit land, jaarlijks vastgesteld door een lichte vorm van huidkanker, met 80 procent van Basel cel carcinoom en in 20 procent, een plaveiselcelcarcinoom. De Basel cel carcinoom is de meest voorkomende kwaadaardige Tumor bij de mens. De gemiddelde leeftijd is hem op 60 jaar – mannen en vrouwen beïnvloed even vaak. Plaveiselcelcarcinoom, mannen worden getroffen vaker, de gemiddelde leeftijd bij diagnose is 70 jaar.

  De beste tips voor een gezond zonnen

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top