Snelevacature Amsterdam

Kat yoga: een Nieuwe Trend uit de verenigde staten

Katzenyoga
De wereld houdt van katten video ‘ s, overal een café spruiten uit de grond – er is een yoga cursus voor katten is alleen voor de hand liggende was Het slechts een kwestie van tijd. 2016, was er de meest waanzinnige yoga trends, zoals Acro-Yoga -, onderwater-Yoga, Detox Yoga, of Naakt Yoga. Nu de werknemers van een Amerikaans dierenasiel en had een buitengewoon idee. Waarom niet yoga bieden uren met katten?

Het opvangcentrum voor katten genaamd “Goede Mews” in Marietta, een voorstad van Atlanta, en biedt normaal gesproken adoptable katten in de liefdevolle, de nieuwe eigenaar. Een werknemer is gediplomeerd yoga docent en had het idee om de integratie van de dieren in de yogalessen. Een doorslaand succes: De aanbieding is volledig geboekt, elke Keer, vlak nadat je de nieuwe data online.

Genezing Huisdieren

Dit is niet verwonderlijk, omdat de deelnemers het gevoel van de kalmerende werking van de katten. Psycholoog Dr. Anja Beetz legt uit waarom ze ons gelukkig maken: “De interesse in de natuur en de dieren van nature in de mens. Omdat we tegenwoordig minder en minder contact met de natuur, we zullen hem vinden in de dieren. Dit heeft een kalmerend effect,” zegt ze.

Katten geven ons pauze. Dit is een aangename balans in onze snelle alledaagse leven. Dier psycholoog Birgit Rödder vergelijkt de relatie tussen mens en dier met een ouder-kind relatie. Het gaat om voor jezelf te nemen en aandacht te besteden aan het. Aaien van een kat, of om te delen met je yoga Mat, voldoet aan de fundamentele menselijke behoefte om er te zijn voor iemand.

Studies tonen aan dat mensen met katten omgaan met crises gemakkelijker, en de vier-legged vrienden kunnen ook helpen bij het Overwinnen van Angst en depressie. Door hun aanwezigheid ze geven troost, je voelt je niet met rust gelaten. Contact met het lichaam een rol speelt in deze. Het is geregeld in onze samenleving, meestal beperkt tot familie of vrienden. Voor katten, het behoort tot de normale dagelijkse leven – wat is er te doen aan ons mensen. Omdat we giet de Happy hormoon Oxytocine.

Meer waarde voor de dieren

Ook voor de katten is het gemeenschappelijk yoga klas is een positieve ervaring. Ze zijn heel nieuwsgierig en enthousiast over een nieuwe baan. Bovendien, ze genieten van de aandacht en genegenheid van de deelnemers. Het hoofd van het Amerikaanse dierenasiel vindt het idee van nog een reden: De yoga cursus biedt een extra mogelijkheid voor de mens en dier kunnen leren kennen. Het verhoogt de kans dat een van de katten vindt een nieuw thuis.

Geef een reactie

Scroll To Top