Snelevacature Amsterdam

Klachten na de Menopauze? Pine bark extract helpt!

Postmenopauzale klachten (climacteric syndroom) zijn niet een ziekte, maar toch, de betrokken vrouwen te maken. Pine bark extract kan het verlichten van de symptomen, zonder het doen van hormonaal ingrijpen.

Wetenschappelijk, zijn de symptomen worden genoemd “climacteric syndroom”. De meest gewelddadige van deze in de twee jaar vóór en na de Menopauze voelde. Deze Fase heet Perimenopauze.

De symptomen zijn vergelijkbaar met die van het premenstrueel syndroom, maar ze zijn onregelmatig. De symptomen van de Menopauze, zoals:

  • Pijn,
  • Ontsteking in het genitale gebied,
  • Bloeden,
  • mentale gezondheidsproblemen, vooral stemmingswisselingen en depressie
  • Zweten,
  • Weefsel veranderingen in de huid van de Vagina en
  • Slaapstoornissen

niet worden gezien als de pathologische symptomen, maar als de bijverschijnselen van een natuurlijk proces. Dit helpt de Getroffen natuurlijk op geen enkele manier. De symptomen van de climacteric syndroom begeleiden van vrouwen over meerdere jaren en het maken van een Lijden, dat leidt tot een sterke achteruitgang van de kwaliteit van leven.

Toch moet het ook worden gebruikt in de huidige studie van de Keiju Medisch Centrum in Nanao City, Japan, in aanmerking genomen dat geen sprake is van ziekte op basis van een therapeutische noodzaak voor de behandeling.1 het is Eerder een verbetering in de symptomen, die helpt vrouwen in deze periode van je leven makkelijker te doorstaan.

Pine bark extract bemoeit zich niet met de Hormonale veranderingen

pinien extrakt bei menopause BeschwerdenOm een bijdrage te leveren aan deze, de Japanse wetenschappers hebben in een gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie verdeeld in de parallel design, een totaal van 170 vrouwen in de Perimenopauze in twee groepen. Terwijl de deelnemers van de ene groep kregen een Placebo werd toegediend om de onderwerpen van de andere groep over de gehele onderzoeksperiode van 12 weken, dagelijks een Supplement met 60 milligram pine bark extract.

In het kort: De onderzoekers van het Nippon waren rijk genoemd, zijn er geen significante verschillen in geslacht hormonen, Estradiole, Follitropine, het follikel-stimulerend hormoon (FSH), evenals de polypeptiden met de naam Insuline-achtige groeifactoren (IGF) en de IGF-bindende eiwitten 3 in de twee groepen. Hetzelfde geldt voor de voorloper van het vrouwelijk geslacht hormonen dehydroepiandrosterone (DHEA). Op een hormonale niveau, de pine bark extract toonde zich dus niet effectief.

Nogmaals, het moet eraan worden herinnerd dat de hormonale veranderingen veroorzaken tijdens het veranderen van jaar van het ongemak, maar niet ziekelijk. Daarom invloeden waren ook noch verwacht, noch gewenst. Hoewel de evolutionaire zin van de Menopauze, is nog steeds in het donker, het is een fundamenteel onderdeel van het menselijk bestaan en het is onzeker welke gevolgen dit zal hebben voor de Interventie.

Bijna alle van de symptomen afgenomen

regelschmerzen DysmenorrhoeEchter, de onderzoekers vonden in vergelijking met de uitgangssituatie, een significante verbetering van symptomen, zoals ze in de schaal voor de climacteric syndroom volgens de Kupperman-Index, in de pine bark extract groep. Alleen de jeuk en de perceptie bleef onaangetast. In het bijzonder, een vaatverwijdende effect werd waargenomen en een significante afname van slapeloosheid en andere slaapstoornissen.

Dit vaatverwijdende effect van de pine bark extract helpt ook tegen hoge bloeddruk en bevordert de bloedcirculatie, wat zijn mannen bewezen effectief voor de behandeling van erectiestoornissen.

Bron:

Display amitamin® PMS Redux www.amitamin.com/PMS-Redux

Met speciale olie, klinisch getest!Nu, natuurlijk, verlichten PMS!

Display Tegen PMS! www.aponeo.de

Voor PMS, je kunt iets doen met dat!PMS middelen uit de apotheek!

Geef een reactie

Scroll To Top