Snelevacature Amsterdam

Knoflook verlaagt het risico van longkanker bij rokers drastisch

Knoflook is bekend sinds de oudheid als een remedie bekend, en is al beschreven twee duizend jaar geleden door Hippocrates. Al in de 20e eeuw. Eeuw, de anti hebben kankerverwekkende eigenschappen, die moet vooral voorkomen dat de buik -, long-en leverkanker, spruitstuk beschreven. Ondertussen zijn er meer dan 30 verschillende kanker stoffen in knoflook en uien strijd zijn gevonden, waarbij in het bijzonder, Diallyl Sulfide, Quercetine en Ajoene zijn belangrijk om te benadrukken als de meest effectieve materialen. In dierproeven, de meest gevaarlijke kanker kon door middel van deze stoffen, waardoor de remmen stoffen zoals nitrosaminen en Aflatoxine, die door middel van een regelmatige toediening van kanker kan worden geblokkeerd.

Tegelijkertijd knoflook helpt bij het activeren van het gehele immuunsysteem in de strijd tegen kanker cellen en andere schadelijke stoffen, zodat de knoflook moet spelen, zowel in de voeding van kankerpatiënten en de preventie van kanker een prominente rol.

30 procent lager risico bepaald op basis van meer dan 1.400 patiënten

Een nieuwe studie door Chinese wetenschappers verwijst naar de kanker voorkomen dat het potentieel van knoflook, ook bij zware rokers. Op de Jiangsu Provinciaal Centrum voor ziektebestrijding en-Preventie onderzoek bleek dat twee porties van knoflook kan verminderen in de week, het risico van longkanker met regelmatige consumptie van 30 procent. Het bijzondere van het onderzoek is dat de werkzaamheid wordt gegarandeerd, ook in het geval van rokers, wetenschappelijk, hoewel 86 procent van de die is overleden aan longkanker, zware rokers waren.

Tijdens de studie, 1424 patiënten met longkanker en 4543 gezonde controle proefpersonen in Artis werden geïnterviewd – Interviews met betrekking tot hun leef-en eetpatroon. In het bijzonder, knoflook consumptie en rookgedrag speelde een bijzondere rol. In het verleden, knoflook geweest in verband met het risico van kanker te voorkomen en het immuunsysteem-versterkende eigenschappen gekoppeld zijn. Dus was er in de laatste tien jaar in China, Italië en de Verenigde Staten zijn tal van studies die bevestigen dat dit resultaat en ook op de gunstige eigenschappen van knoflook verwijzen.

Ook AMERIKAANSE studies benadrukken de effecten op de gezondheid van knoflook

Untersuchung und StudienIn 1991, het National cancer Institute van de Verenigde Staten, een 5-jarige opleiding, die had zich ten doel gelanceerd, een verscheidenheid van levensmiddelen zoals knoflook, citrusvruchten, Lijnzaad, zoethout en diverse kruiden in termen van hun kanker te onderzoeken of de remmende werking. Volgens het hoofd van dat onderzoek, Herbert F. Pierson, is opgenomen in de knoflook, de grootste anti-kanker potentieel.

Dit wordt bevestigd door de in 1994 aan de Universiteit van Minnesota studie, waarbij wordt gekeken naar een grootschalig onderzoek bij vrouwen van Iowa in de verbinding tussen voeding en het risico op colorectale kanker. In een verdere studie aan het Houston ‘ s M. D. Anderson Cancer Center van Michael Wargovich, is een marktleider op het gebied van kanker in verband met knoflook uit onderzoek bleek dat muizen die waren gevoed met knoflook concentreren en vervolgens met een sterke kankerverwekkende stoffen, had een 75 verminderd risico van kanker in vergelijking met de controlegroep, die gewone muizen voedsel en kankerverwekkende stoffen.

Koken vernietigt de meeste gezonde stoffen in knoflook

In het bijzonder, op de anticarcinogene eigenschappen van Diallyl Sulfide werd opgemerkt van de pagina ‘ s van de wetenschap wordt versterkt, en dat is zowel anti-microbiële evenals schimmeldodende werking. Helaas, de Allicin verwante stof Diallyl Sulfide wordt vernietigd, volgens de American Association for Cancer tijdens het koken en Frituren zo ver mogelijk te maken, dat is de reden waarom de Rohkonsum of het nemen van de tabletten. Olie of poeder wordt aanbevolen.

Tegen deze Achtergrond is het niet verwonderlijk dat knoflook (allium sativuum) inneemt binnen de traditionele Chinese geneeskunde heeft een grote rol. Maar ook buiten China, de internationale aandacht meer en meer op de genezing en de gezondheid van de vervoerde eigenschappen van knoflook.

De WHO beveelt een dosering van ten minste een vers teentje knoflook per dag voor een volwassen mens. Dus, terwijl het onderzoek op de kanker-het verminderen van de erkende eigenschappen van knoflook voor een lange tijd en is onderzocht, knoflook dieet medisch toegepast in Duitsland tot nu toe meestal alleen voor de vermindering van atherosclerose. Vanwege de vele en omvangrijke onderzoek in de afgelopen 20 jaar, maar dit moet worden meegenomen, zoals de anti-kanker en anti-bevestigd bacteriële eigenschappen van knoflook, in de tussentijd, divers.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top