Snelevacature Amsterdam

Koffie helpt de bloedsuikerspiegel

Nieuwe aanwijzingen voor het chlorogeenzuur in koffie suggereren verminderde glucose opname na de maaltijd.

Voor vele jaren is de koffie stevig op de eerste plaats tot het favoriete duitse dranken. Met een verbruik van gemiddeld bijna 170 liter per hoofd en het jaar, hij is nog steeds in de voorkant van water (ongeveer 140 liter) en bier (ongeveer 110 liter). Bijna 600.000 ton groene koffie per jaar noodzakelijk zijn voor de levering van de Duitsers met haar minnaar, zwarte warm drankje.

De eigenschappen van de uittreksels uit de koffieboon is vaak ook heel kritisch. Een belangrijke reden je ook in vergelijking met thee is relatief hoog cafeïnegehalte. Cafeïne is een stof die de wakker, maar uitputting signalen van de hersenen en de Vermoeidheid wordt onderdrukt. Dit is een zeer matige consumptie, meestal volkomen onschadelijk, maar een normale dagelijkse dosis van 100 mg van cafeïne, die is opgenomen in iets meer dan een gewoon Kopje filterkoffie, kan leiden tot afhankelijkheid.

Koffie is een rijke bron van polyfenolen

Afgezien van dit, steeds meer en meer een focus op de koffie ook ingrediënten met een zeer positieve eigenschappen. In een werk van Prof. Dr. Mario G. Ferruzzi, aan de prestigieuze Purdue Universiteit in West Lafayette, Indianapolis, verenigde staten, is zelfs naar voren dat de meerderheid van de ingenomen polyfenolen, voor mensen die de voorkeur geven aan een Westerse levensstijl, komen uit de koffie (1). Polyfenolen zijn stoffen met een zeer grote groep van stoffen die onder de secundaire plant. In een Kopje filterkoffie ongeveer 350 Milli zijn gram.

Problematisch is voor de maag-gevoelige mensen: De anti-oxidant chlorogeenzuur

De belangrijkste Polyfenol in koffie is chlorogeenzuur. Door de manier, het maag-lekker kopje koffie, of de zogenaamde milde rassen, een Veel lager gehalte van chlorogeenzuur. Hier, de stof is verwijderd, zoals bij mensen, helaas, voor de typische maag ongemak in de koffie-ervaring verantwoordelijk. Op de andere, chlorogeenzuur, zoals de meeste polyfenolen, onder andere, sterke anti-oxidant en cel-beschermende eigenschappen.

Kleine studie over het effect van chlorogeenzuur

Een groep onderzoekers van de Japanse Kao groep die behoren tot de Biologische Laboratoria heeft uitgevoerd een chlorogeenzuur is afgestemd voor een kleiner onderzoek. In de gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde interventiestudie in overeenstemming met de Crossover Design werden 19 gezonde mannelijke proefpersonen. Ze kreeg als bijgerecht bij een maaltijd, een drankje met of zonder 355 milligram van chlorogeenzuur. In ieder geval, een inhoud van 54,9 milligram cafeïne. Drie uur na inname van de maaltijd inclusief drinken, een bloed-onderzoek werd uitgevoerd.

Met chlorogeenzuur verbeterd Vasculaire functie en een verlaagde bloedsuikerspiegel te verhogen na inname van voedsel

Het resultaat toonde aan dat na consumptie van een maaltijd, de gebruikelijke stijging van het bloedsuikergehalte in de deelnemers die de drank met chlorogeenzuur, waren aanzienlijk lager dan in de Placebo-groep. Op hetzelfde moment, een hogere MKZ (flow-gemedieerde Dilatatie) was gevonden, wat wijst op een verbeterde activiteit van het endotheel of vasculaire wand cellen en een uitbreiding van de bloedvaten.

Daarnaast zijn de wetenschappers konden aantonen dat er een niet-significante toename in de concentratie van Glucagon-like peptide-1 (GLP– 1) van chlorogeenzuur-maar niet in de Placebo-groep. GLP-1 is een Mini-Eiwit of peptide hormoon dat de productie van Glucagon, een bloedsuiker verhogen stof wordt gereduceerd en het stimuleren van Insuline. Bovendien vertraagt het de release van de maaginhoud naar de darmen en bevordert een gevoel van verzadiging.

Een grotere studie nodig was, zodat de GLP-opkomst kan beter worden bezet

Natuurlijk, de betrokken onderzoekers, je ziet het nummer van dit deel van het onderzoek betrokken proefpersonen was aanzienlijk te laag is, om in staat zijn om betrouwbare resultaten. De richting die het chlorogeenzuur in termen van een verminderde stijging van de bloedsuikerspiegel na inname van voedsel en handelingen, heeft hier uiteengezet, echter, voor de eerste keer. Verdere en meer uitgebreide studies moeten duidelijker zijn bevindingen, en wellicht meer significante resultaten voor de GLP-1 toenemen (2).

(1) Mario G. Ferruzzi, De invloed van drank samenstelling op de levering van fenolen uit koffie en thee, Fysiologie En Gedrag, Volume 100, nummer 1, 26 April 2010, Pagina ‘ s 33 – 41. (2) Jokura, Hiroko, et al., Koffie polyfenol verbruik verbetert de postprandiale hyperglykemie geassocieerd met een verminderde de vasculaire endotheliale functie in een gezonde mannelijke volwassenen, Nutrition Research, Volume 35, Nummer 10, oktober 2015 Pagina ‘ s 873 – 881.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top