Snelevacature Amsterdam

Koorts bij volwassenen – conventionele geneeskunde versus Natuurgeneeskunde

Wanneer het lichaam is “warm”, hij heeft steun nodig: de kip soep, het kalf, omslag, of antibiotica? Hoe koorts bij volwassenen de beste manier te behandelen, wordt verraden door twee experts van de natuurlijke genezing praktijk en school van de geneeskunde.

Koorts bij volwassenen: De huisarts raadt

Heilpraktiker Erik Mack, Brannenburg

Natuurgenezers, Erik Mack, Brannenburg

Koorts bij volwassenen is een Goede zaak – een teken dat ons immuunsysteem actief is en die bacteriën en virussen worden vernietigd. Echter, Als de temperatuur is niet langer dan twee tot drie dagen meer dan 40 graden, moet je zeker naar de dokter gaan. Er koorts kan worden verlagende medicijnen voorgeschreven. In het geval van verhoogde temperatuur kunt u ondersteuning van het lichaam door de koele kalf wrap. Bevochtig een handdoek die u plaatst uw kalveren. Het is ook belangrijk om veel te drinken en zo het vochtverlies van het zweten (minstens twee liter per dag). De binnenkant van de koeling van een Kopje mint thee rechtshandelingen, dient deze warm te drinken. Zorgt u ervoor dat uw dieet is om veel eiwitten. Als een resultaat, de structuren van het lichaam kan opbouwen, snel, die werden vernietigd door de infectie. Koorts bij volwassenen kan ook met een kippensoep behandeld. De Schüßler-zout-nummer 3-geoptimaliseerde de ijzer-stofwisseling. U wilt slapen, zo veel te doen.

Koorts bij volwassenen: De school arts raadt

Dr. Clemens Rust, Internist, Hamburg

Dr. Clemens Roest, Internist, Hamburg

Eerste, moet een onderscheid worden gemaakt tussen de toename van de temperatuur (tot 37,9 graden) en het recht koorts (38 graden). De koorts boven 38.5 graden, ik zou adviseren dat u direct een arts te raadplegen. Het is belangrijk dat de oorzaak van de koorts. Vraag ontsteking in de nek, bijvoorbeeld, neus, sinussen, of keel. Evenzo, Urineweg -, nier-bekken of appendicitis denkbaar. Het is ook een zieke Tand voor een koorts bij volwassenen kan de oorzaak zijn, die niet zelden uitgedrukt in de Vorm van hoofdpijn. De ene vindt onafhankelijk antipyretics, niet volgende risico ‘ s: De medicijnen onderdrukken stijging van alleen de temperatuur, maar ook de pijn. Terwijl schijnbaar beter kan vermenigvuldigen de bacteriën of virussen, of ononderbroken functioneert. Daarom is de arts moet controleren of een antibioticum voor koorts bij volwassenen is vereist. Afgezien van dat, ik kan het aanraden aan iedereen die last heeft van een infectie, te veel drinken, niet uit te oefenen of overexert en vitaminen. De laatste is ook van de uitkeringen.

Geef een reactie

Scroll To Top