Snelevacature Amsterdam

Koude zichzelf te genezen

Ruhen Sie sich während einer Erkältung aus, damit Ihr Körper sich auf den Heilungsprozess konzentrieren kann
Een rust tijdens een koude, zodat je lichaam zich kan concentreren op het genezingsproces van de belangrijkste oorzaken van verkoudheid zijn de rhinovirussen. Er zijn meer dan 300 verschillende. Om deze te bestrijden, zou hebben om de ontwikkeling van het onderzoek is voor elk individu een eigen drug. Een grote uitgave voor een ziekte, die meestal duurt slechts zeven tot negen dagen, en zelden levensbedreigend.

Zo helpen we onszelf en proberen te bereiken de volgende drie doelstellingen: het verkorten van de duur van de infectie, de cursus te beperken en te zorgen dat we minder kans om ziek te worden. Om dit te doen, wetenschappers en therapeuten van verschillende medische disciplines, methoden ontwikkeld die complementair zijn aan elkaar. Elke toegepast kunnen worden individueel. Wat deze strategieën gemeen hebben is hun holistische benadering van de oefening voor het versterken van de binnen-of buitenkant van de zelfgenezende krachten van het lichaam en verbeteren.

Strategie 1: genezing door middel van bewuste Ademhaling

De zogenaamde Mind-Body medicine wil ontwaken in een ieder mens, door de natuur, bestaande gezondheids-bevordering van de mogelijkheden en sterke punten. Een van de meest effectieve Oefeningen, bewuste Ademhaling. Wanneer we uitademen slechts tien minuten lang twee keer zo lang als we ademen, ons lichaam ervaart een complete Vernieuwing, die markeert het aftellen naar het einde van de koude-en vaatziekten. Dit is omdat een langzame uitademing ontspanning bevordert en optimaliseert het zuurstofgehalte in het bloed. De rode bloedcellen vervoeren zuurstof van de longen naar het hele lichaam, want hij is voor de cellen die nodig zijn voor het leven. We balen op de diepe Inademing van een Hand in een vuist en draai, als je Uitademt, wordt voorgesteld de productie van de zogenaamde macrofagen (fagocyten), maar ook van natural killer cellen in het bloed. Beiden leiden tot duurzame ontwikkeling een aanzienlijke versterking van onze bevoegdheden van self-healing.

Strategie 2: warmte te gebruiken voor de preventie

Het woord “koude” suggereert: een klein ons lichaam verzwakt is zo veel als het koud is en maakt hem gevoelig voor een infectie. Warmte virussen niet. Het is daarom een effectief middel voor de preventie en behandeling van infecties.

Een warm bad brengt het lichaam in een soort kunstmatige koorts. De bloedvaten in de huid en de spieren verwijden en de immuun cellen zich sneller bewegen in de slijmvliezen waar virussen kan bestrijden. Tegelijkertijd de spieren, pijn in de ledematen te ontspannen. Andere vormen van warmte voet baden, warm water flessen, sjaals, en thee – brengt het immuunsysteem in volle gang.

By the way: hoeveel ons lichaam nodig heeft een infectie aan de warmte, toont het mechanisme van de koorts. Het immuunsysteem herkent een ziekteverwekker, het stimuleert de warmte regulering van het centrum in de hersenen, wordt de aangepaste waarde van het lichaam van 37 graden Celsius. De verhoogde temperatuur versnelt de verdediging reacties van het lichaam. Koorts is een van de meest effectieve zelfherstellende mechanismen van het lichaam, moeten we niet onderdrukken.

Strategie 3: De nieuwe krachten ontwaken

Die ziek is, onmiddellijk voelt zich moe en lusteloos. En het Beste wat hij kan doen is om de lay-deze gevoelens toe te geven en te slapen. Omdat dit verlangen wordt veroorzaakt door het immuunsysteem. De binnendringende virussen hebben het in de hoogste staat van paraatheid. Als een resultaat, het voortdurend stuurt signalen naar de hersenen met de boodschap: “ik moet slapen”. Want alleen in slaap kan concentreren van het immuunsysteem van het lichaam om de processen die het meest belangrijk zijn nu: om zo snel mogelijk zo veel antistoffen tegen de indringers, en fagocyten, in Maart, tot vernietiging van de besmette cellen. Om te kunnen draaien op top snelheid is afhankelijk van het immuunsysteem, vooral op de lange diepe-slaap-fases, in het eerste uur na het in Slaap vallen. Vervelend koud houden ons symptomen zoals hoesten en een loopneus uit de Slaap, om te helpen, bijvoorbeeld een verstopte neus spoelen met warm zout water of een stoombad met kamille voor het naar bed gaan.

Strategie 4: Het Immuunsysteem “Joggen”

Iets positiefs heeft de verkoudheid: niet interfereren met de chemie van de club in de genezing van het lichaam, het immuunsysteem is in hoge versnelling en deskundigen op te roepen het Immuunsysteem te Joggen. Omdat tijdens de infectie, het lichaam leert om te gaan met de verschillende ziektekiemen. Hij produceerde het geheugen van de cellen, de ziekteverwekker in het geval van een nieuw contact en de overeenkomstige Antilichamen. Terwijl het lichaam reageert op een onbekende ziekteverwekker binnen zeven dagen, het immuunsysteem op een bekend Virus na slechts twee dagen. Een koud is helemaal niet van de uitbraak, of loopt een milder en korter.

Strategie 5: De kracht van de natuur gebruik

Zodat het lichaam zich kan concentreren op genezing, Artsen raden het behoud. Om voor u betekenen niet aan liggen rond de klok naar de stand-by op de Bank. Lichte beweging, vooral in de frisse lucht, het brengt de bloedsomloop en de stofwisseling. Vochtige, koele herfst lucht maakt de slijmvliezen in de neus en keel, zwelling van de hersenen ingevuld wanneer u hormonen die het verbeteren van onze stemming. En: planten produceren zogenaamde Phytonzyden loslaten in de lucht. Als wandelaars dit inademing, versterkt uw immuunsysteem en maakt de Luchtwegen.

Naast Phytonzyden er zijn nog andere actieve ingrediënten en natuurlijke remedies met die natuur kan het lichaam in zijn genezing te ondersteunen en onze zelfgenezende krachten in Top vorm. Het wonder wortelstok van gember. Hun prikkelende stoffen stimuleren de doorbloeding, verdrijven ziekteverwekkers, en anti-inflammatoire. Voor een Kopje gember thee, een duim dik stukje gember in plakjes gesneden, giet dan kokend water en laat het 5 tot 10 minuten.

Geef een reactie

Scroll To Top