Snelevacature Amsterdam

Krampen: let op de zogenaamde RDS?

Bauchschmerzen typische Symptome für Reizdarm
Buikpijn en krampen pijn zijn typische symptomen van een zogenaamde irritable bowel syndrome (IBS), de hartverscheurende buik of krampen, persen constipatie of diarree – dit kan informatie over de zogenaamde irritable bowel syndrome (IBS). Bijna 15 procent van alle Duitsers lijden. Wat is de RDS van de klachten erger, en hoe u die kunt vermijden.

RDS – oorzaken en symptomen

Onderzoekers vermoeden dat onze “gut-brain” voor de symptomen van RDS, zoals, bijvoorbeeld, krampen – is verantwoordelijk. Het heeft ongeveer 100 miljoen zenuwcellen, het werk is meer complex dan die van het ruggenmerg en de controles op de processen in onze spijsvertering. Achtergrond: In de buik van de hersenen, de neurotransmitter Serotonine speelt een belangrijke rol. Hij regelde de bewegingen van de darm en het toezicht op het spijsverteringsstelsel. Van Serotonine verstoord metabolisme, het kan leiden tot meer pijn gevoeligheid van de darm en dus tot een overmatige spanning van de gastro-intestinale spieren. Resultaat: buikpijn en-krampen – de meest typische symptomen van RDS.

Medicijnen kunnen de RDS-het verlichten van de symptomen

Voor het verlichten van krampen en buikpijn, prikkelbare darm syndroom, Artsen raden drugs met butyl scopolamine (van de apotheek). Studies tonen aan dat deze stof lost krampen, en de buik ontspannen. Het is ook belangrijk om de tijd te nemen voor de maaltijden. Omdat Stress verergert de RDS-klachten. Tijdens een ontspannen diner, verminderen we dit echter op een gerichte manier.

Geef een reactie

Scroll To Top