Snelevacature Amsterdam

Kunnen ontspanningsoefeningen echt discipelen?

Eine Frau macht Yoga
Ontspanningsoefeningen zoals Yoga en Meditatie worden beschouwd als effectieve Anti-Aging therapie – canadese onderzoekers bestudeerden nu hebben beoordeeld Canadese onderzoekers, van hoe Yoga en Meditatie van invloed zijn op onze cellen en in het proces een geweldige ontdekking werd gedaan. Hier kunt u leren hoe ontspanning oefeningen effect hebben op onze cellen.

Effect van ontspanningsoefeningen op borstkanker Overlevenden

Het doel van de canadese studie was om te onderzoeken wat het effect van ontspanningsoefeningen op borstkanker Overlevenden. De wetenschappers deelden de 271 onderwerpen in de drie groepen. De deelnemers aan de studie waren gemiddeld 55 jaar oud en hadden allemaal overleefd enkele maanden na hun borst kanker therapie.

De eerste groep nam deel aan een week over een periode van twee maanden – een 90 minuten Yoga en meditatie cursus. Daarnaast zijn de deelnemers geoefend oefeningen elke dag 45 minuten alleen om te ontspannen.

De tweede groep Proefpersonen spreken bijgewoond twaalf weken van een apparaat, waarin de vrouwen hadden de mogelijkheid om te werken met andere belanghebbenden over hun Zorgen en emoties. De therapie groep was vergader een keer per week 90 minuten.

De proefpersonen in de controlegroep voltooid slechts één, zes uur per dag met stress.

De Impact van de ontspanningsoefeningen

Om te onderzoeken wat de fysieke effecten zijn van de verschillende ontspanningsoefeningen en maatregelen op de patiënten werden genomen aan het begin en einde van de studie, een studie van de deelnemers het bloed.

De bijzondere belangstelling van de onderzoekers werd gegeven aan de zogenaamde Telomeren – structuren aan het einde van de chromosomen, wiens taak het is om te beschermen de cel tegen beschadigingen. Bij elke celdeling de telomeren worden korter en hun beschermende effect vermindert totdat de cel is eindelijk beschermd en sterft. Hoe korter de telomeren, de meer geavanceerde van de veroudering van de cellen.

Ontspanningsoefeningen: Verjongend Effect

De canadese onderzoekers bepaald de lengte van de telomeren in de proefpersonen voor en na de studieperiode. Het resultaat verrast: de deelnemers aan De Yoga en meditatie groep en de behandelde groep had na het verstrijken van twaalf weken langer de telomeren dan aan het begin – je cellen had opgefrist na de ontspanningsoefeningen. In de controle groep niet weer dit effect.

De conclusie van de onderzoekers: ontspanningsoefeningen zoals Yoga en Meditatie hebben een verjongend effect op de cellen.

Geef een reactie

Scroll To Top