Snelevacature Amsterdam

L-carnitine kan helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren

L-carnitine ondersteunt de werking van insuline en heeft een positief effect op de bloedsuikerspiegel., omdat het verbetert de fysieke vermogen om Glucose. Naast deze resultaten, een studie uit Schotland.

De Studie

In lean mannen na de toediening van 75 milligram Glucose na 30 minuten een glucose tolerantie Test werd uitgevoerd. Door de dagelijkse toediening van L-carnitine van de suiker van het bloed is verlaagd Niveau. Dit was niet in overgewicht en obesitas onderwerpen van de zaak: Dit geeft aan dat deze groep mensen reageert op Insuline, zo gevoelig.

In de studie, Dr. Galloway en zijn personeel aangeworven acht lean en acht mensen met obesitas. Deze werden opgenomen voor de 14 dagen in het onderzoek. De mannen ontvangen dagelijks drie gram L-carnitine, of, als alternatief, drie gram Glucose. De proefpersonen werden vervolgens onderworpen aan een Glucose tolerantie Test waarbij 75 gram Glucose toegediend en de effecten worden gemeten.

Effect van L-carnitine op de bloedsuikerspiegel

insulin blutzucker messenDe bloedsuikerspiegel is 30 minuten na toediening van Glucose, de L-carnitine groep was significant lager dan in de magere mannen, die ontvangen geen L-carnitine. Aan de andere kant, de niveaus van de bloedsuiker in de L-carnitine groep na 90 minuten, hoger dan in de andere test-groep: Dit is te wijten aan het effect van L-carnitine: De maag wordt geleegd na de inname van L-carnitine sneller.

De verschillende reacties van de deelnemers aan het onderzoek zijn te wijten aan het feit dat lean en zwaarlijvige individuen omgaan met de orale inname van L-carnitine is anders en de werkzame stof op een andere manier af. In verder onderzoek moet worden verduidelijkt wat is het effect van L-carnitine heeft op de spijsvertering processen in de maag.

Het gevolg van de reactie van L-carnitine en Glucose in lean deelnemers kunnen worden uitgelegd dat L-carnitine ondersteunt het mechanisme van de glucose opname door een Insuline-achtige werking op de skeletspieren. Deze onderzoeker van de studie, die werd geleid door Stuart Galloway, van Stirling University in Schotland verslagen.

Hoewel de bevindingen van de studie, verdere evaluaties nodig hebt, maar het patroon in overgewicht en obesitas onderwerpen zijn duidelijk: L-carnitine lijkt te helpen bij de spijsvertering processen. Deze verschillende reacties van lean en obesitas deelnemers kunnen uitleggen van de verschillende soorten informatie op metabole reacties in de literatuur.

Over L-Carnitine

carnipure carnitinL-carnitine is een vitamine-achtige werkzame stof, die van nature voorkomt in het menselijk lichaam, en voor de omzetting van vet in energie verantwoordelijk. L-carnitine wordt vaak gebruikt door sporters: Het actieve ingrediënt helpt bij het verhogen van de regeneratie vermogen van de spieren.

De mogelijke voordelen voor de gezondheid van L-carnitine zijn niet alleen positieve effecten op het cardiovasculaire Systeem, maar ook voordelen in termen van gewichtsverlies, sportvoeding en het onderhoud van de fysieke conditie tijdens de zwangerschap.

Een onlangs gepubliceerd rapport voorspelt dat de wereldwijde markt zal stijgen tot voedsel, supplementen en sportdranken op de beschikbaarheid van L-carnitine in het jaar 2017, 127 miljoen dollar. Terwijl de markt eerder werd gedomineerd door grote bedrijven zoals Lonza, hebben Chinese fabrikanten in een paar jaar, de teugels in de Inmiddels 48 procent van de L-carnitine afgeleide producten uit China.

De L-carnitine gebruikt in de studie is afkomstig van Lonza (Carnipure®), en is bekend om zijn bijzonder hoge zuiverheid.

Studie: “Effecten van orale l-carnitine suppletie op de insuline-gevoeligheid indices in reactie op glucose te voeden in lean en overgewicht/obesitas mannen”, Aminozuren, issue 41, nummer 2, pagina ‘ s 507 – 515

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top