Snelevacature Amsterdam

L-carnitine studie, en atherosclerose

L-carnitine kan worden voor vlees consumenten met een risico op arteriosclerose, is de conclusie van een zeer omstreden studie op muizen. Veel van zijn collega ‘ s het oneens zijn en de oorzaak van de belemmering-en-gevolg relatie is niet vastgesteld. Omdat grote lange-termijn studies op mensen het tegendeel te bewijzen.

L-carnitine supplementen zijn bijna in elke Winkel voor een voedingssupplement. Dit komt omdat deze stof uit de aminozuren lysine en methionine eigenschappen om het Uithoudingsvermogen te vergroten in de Sport, in de zin van een fat burner-effect worden toegeschreven aan de vermindering van de overtollige gewicht. In de natuurlijke carnitine L-het meest voor bij rood vlees. In het bijzonder de hoge consumptie van dit vlees, maar is geassocieerd met een verhoogde kans op een hartaanval.

Een controversiële studie van 2013 suggereert dat het is precies hier dat niet alleen cholesterol en verzadigde vetzuren een rol spelen, maar in het bijzonder L-carnitine voor zo veel hart-voorwaarden kunnen worden gesteld.1

Darmbacteriën zetten L-carnitine om te gevaarlijk trimethylamine-N-Oxide

Dit leidt ertoe dat voor het innemen van L-carnitine gewaarschuwd moeten worden? Ja en nee, zeggen de onderzoekers. Je werkt op het gerenommeerde Cleveland clinic in de verenigde staten, het leren met en van 2.800 Artsen en wetenschappers, evenals een jaar dan 3.200.000 patiënten de grootste medische behandeling en onderzoeksinstellingen over de hele wereld. In hun studie, onder 2.595 hart patiënten in de VS gezien hebben Amerikaanse onderzoekers onder leiding van Dr. Hazen dichterbij en dat is wanneer er een bacterie is ontdekt, zet in de darm van L-carnitine tot trimethylamine-N-Oxide (TMAO).

Deze stof, die helpt zee dieren kunnen overleven in de grote Diepte, de mensen in verdenking, verharding en verstopping van de slagaders, ofwel, aderverkalking, te bevorderen.

Echter, het resultaat van Cleveland is niet zo duidelijk, en de verbinding van L-carnitine, TMAO, en atherosclerose is niet zo eenvoudig als het suggereert de studie en enkele van de Interpretatie in de pers.

Vegetariërs hebben ook hoge niveaus van L-carnitine nemen van lage niveaus TMAO

Terwijl enige tijd zijn er aanwijzingen dat de consumptie van rood vlees is voorstander van de vorming van hart-en vaatziekten, in staat waren om te bewijzen dat de wetenschappers die niet verbonden zijn aan het ingeperkt verzadigde vetzuren en cholesterol. Het was echter wel, dat een hoog L-carnitine-gehalte in het bloed van de proefpersonen, precies op een verhoogd risico voor hart-en vaatziekten, een hartaanval en beroerte was gegeven, wanneer een hoge TMAO niveau aanwezig was.

In het geval van een vegetarisch of veganistisch levende studie werden de deelnemers de TMAO waarden, is echter aanzienlijk lager dan in de vakken die aten van het vlees. Zelfs het nemen van grote hoeveelheden L-carnitine kan resulteren in geen toename in TMAO niveaus. In het geval van vlees van consumenten, de inname van L-carnitine in tegenstelling, heeft direct geleid tot een toename in TMAO niveaus in het bloed.

Discussie van de individuele mening

carnitin in nahrungsmittelnOp dit punt, de wetenschappers stellen te behandelen in detail met de rol van darmbacteriën, die uiteraard alleen ingeschakeld op de consumptie van rood vlees de conversie van L-carnitine om te TMAO, in de ontwikkeling van atherosclerose en hart-en vaatziekten. Dus manieren gevonden kunnen worden om de risico ‘ s. Op hetzelfde moment, de verbinding tussen L-carnitine en atherosclerose, alsmede van hart-en vaatziekten en beroerte risico ‘ s om controversieel te zijn.

Het hoofd van de Cleveland clinic studie, Dr. Stanley Hazen, besloot, voorzichtig te zijn in het gebruik van L-carnitine in supplementen voor gewichtsverlies en Energie Drankjes. Het feit dat L-carnitine is geen essentiële voedingsstof en, onder bepaalde voorwaarden, er een risico bestaat dat de conversie naar TMAO atherosclerose, een risico bestaat dat moet worden gecontroleerd, zodat de Hazen, de veiligheid van L-carnitine met de voorbereidingen.

De conclusies van elk deel beschrijft de processen van een dier studie, Dr. Hazen, blijkt ook lijnrecht tegenover een net uitgebracht Meta-studie van meer dan 3600 deelnemers, waaruit bleek dat het positieve effect van de mens op de gezondheid van het hart, de bloedsomloop en bloedvaten, 2 spreekt de volgende talen:

L-carnitine vermindert de sterfte met 27%, en ondersteunt een gezond hart en gezonde bloedvaten.

Ook de senior wetenschapper bij de American Meat Institute (AMI), Dr. Betsy Booren, hier benadrukt echter, dat de Vereniging van L-carnitine in rood vlees met de ontwikkeling van hart-en vaatziekten te simplistisch. De vertegenwoordiger van de AMERIKAANSE vlees-en pluimvee-industrie gerelateerde Instituut geeft aan dat er een aantal studies naar L-carnitine, die zijn gemaakt in de afgelopen dertig jaar is het documenteren geen negatieve effecten.

Ook de Nationale gezondheid Instituut van de Verenigde Staten, een overheidsinstituut, L-carnitine als een veilig en essentieel.

Bronnen en studies:

Geef een reactie

Scroll To Top