Snelevacature Amsterdam

L-carnitine verbetert de beweeglijkheid van sperma

Het nemen van voedingssupplementen met L-carnitine kan het verbeteren van de mobiliteit van de zaadcellen. Bij mannen met Asthenozoospermia, de opname kan het gevolg zijn van carnitine aan het verbeteren van de beweeglijkheid van de zaadcellen.

De bevindingen van de Astenozoospermie een verminderde motiliteit van zaadcellen in de zaadvloeistof zijn gevonden. Het percentage van de mannen van wie de kwaliteit van het sperma is beperkt, groeit dramatisch. Alleen in de laatste 17 jaar, de beweeglijkheid en de concentratie is gedaald met 32% in de vorige studie op grote schaal heeft voor de tweede helft van de 20e eeuw. Eeuw, vond een afname van 50%.

Effect van carnitine op de vruchtbaarheid van mannen

In een studie aan de Universiteit van Padua (Italië), werd aangetoond dat de vruchtbaarheid van mannen met L-carnitine kan worden verhoogd. L-carnitine is vergelijkbaar met een stof in de Vitamine C en komt van nature voor in het menselijk lichaam. Met het onderzoek wilden de onderzoekers het onderzoeken van de effecten van L-carnitine op de vruchtbaarheid van de man.

De onderzoekers van de medische faculteit van de Universiteit van Padua in Italië verdeeld 30 mensen in twee groepen van Vakken. De groep had een normale werking van de mitochondriën, de andere groep abnormale expressie. De mitochondriën leveren de energie voor de beweeglijkheid van de zaadcellen en voor het gebruik van L-carnitine, is daarom van cruciaal belang.

Vitamine bei SchwangerschaftIn de eerste drie maanden van de studie, alle onderwerpen nam een Placebo. In de volgende drie maanden, werd de patiënt dagelijks toegediend voor een twee milligram tablet van L-carnitine.

Patiënten met een normale functie van de mitochondriën werden waargenomen in de drie-maand-inname periode een gemiddelde bereik van de Beweging van uw sperma uit 29.3% 41.1%. De personen met een abnormale werking van de mitochondriën bleef echter, in het geval van een 24-procent van de mobiliteit. De vruchtbaarheid van de test groep niet kon verbeterd worden door de inname van L-carnitine.

Uit de resultaten van de studie werd geconcludeerd dat behandeling met L-carnitine verhoogt de mobiliteit van de zaadcellen alleen in het geval van de normale werking van de mitochondriën.

Toepassingen van L-carnitine

L-carnitine wordt gebruikt in preparaten voor de behandeling van de gezondheid van het hart, maar het heeft opgedaan voornamelijk als een vetverbrander bewustzijn. Op de vraag of L-carnitine kan helpen vet verbranden, wetenschappers het oneens zijn.

Met betrekking tot het effect op gezonde zaadcellen vorming, maar de resultaten zijn duidelijk: L-carnitine (samen met andere vitamines, sporenelementen, aminozuren en anti-oxidanten van mannen genomen ter bevordering van een goede ontwikkeling van uw sperma.

Geef een reactie

Scroll To Top