Snelevacature Amsterdam

L-carnitine verbetert de hart-functies

Een Meta-analyse, een overzicht studie op basis van vele andere studies, 2013 de voordelen van L-carnitine in een hartaanval patiënten. Het resultaat is in tegenstelling tot de huidige vervormde waarneming spreekt door het veel aandacht in de pers, die het heeft ondergaan een controversiële studie van L-carnitine in muizen.

De Mayo Clinic is in Duitsland, recht op weinig bekende Non-Profit organisatie met wortels terug tot de 19e eeuw. Rijk eeuw. Veel klinieken en de arts kantoren zie het Logo van het bedrijf, met het hoofdkantoor in Rochester, Minnesota, USA. Maar ook onafhankelijke en niet-voor-winst-gerichte onderzoeks-instellingen en de medische universiteiten uit de reputatie van de Mayo Clinic.

Deze inzet is ook te wijten aan een systematisch Onderzoek te beoordelen, die constateert dat patiënten die al een hartaanval, zal worden beïnvloed bij het nemen van L-carnitine is een verminderd risico van Mortaliteit, een daling van een abnormaal hartritme stoornissen, evenals een lagere frequentie van Angina pectoris klachten kunnen profiteren.

Dit lijkt in eerste instantie verwonderlijk, omdat L-carnitine en Vitamine B12, zijn bijna uitsluitend voor in voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. In het geval van de samenstelling van de aminozuren methionine en lysine, het is zelfs zo, gewoon rood vlees, die een hartaanval moeten patiënten worden vermeden, is een van de beste leveranciers.

Significante reductie in sterfte, hartritmestoornissen, Angina pectoris symptomen

herz gesunde ernaehrung carnitinDe wetenschappers namen 153 studies uit de databases van de drie meest relevante wetenschappelijke tijdschriften, Ovidius, MEDLINE, PubMed en Embase,.1, De publicaties zijn verschenen in de jaren tussen 1973 en 2012. Na een gedetailleerde analyse van de gegevens 18 om te Werken voor een full werden geselecteerd, waarvan 13 gecontroleerde studies bewezen in aanmerking voor inclusie in de studie. Dus, de resultaten van de studies ontving een totaal van 3.629 mensen in de Meta-analyse.

Hier is de Mayo Clinic onderzoekers, in vergelijking met de Placebo-of controlegroep waren in staat om te bepalen dat kan worden voorgelegd aan de inname van L-carnitine in een hartaanval patiënten met een totale sterfte reductie van 27 procent. Ventriculaire aritmieën, d.w.z., stoornissen van het hartritme, die gelokaliseerd zijn in de kamers van het hart, daalde met 65%, en Angina pectoris-klachten daalde van 40 procent van de gevallen. Een verminderd risico van hartfalen en van de re-infarct, dus een herhaling van de cardiac event kan niet worden gedetecteerd in het myocardinfarct patiënten.

L-carnitine en de gezondheid van het hart

l-carnitin arterien gesundInname van L-carnitine lijkt te brengen aan dit onderzoek echter grote voordelen. Het profiel van de studiegroep meent echter te overwegen om ook de negatieve gevolgen van het eten van rood vlees. Studies tonen een verhoogd risico aan, onder andere, van hart-en vaatziekten beïnvloed.2, Een Alternatief kan zijn het gebruik van L-carnitine door middel van supplementen.

De aanbevelingen voor een optimale dagelijkse dosis variëren tussen, zeker een zeer laag 20 mg en 500 mg. Maar ook hier, een studie die verscheen onmiddellijk vóór de Mayo Clinic studie, dat is precies de L-carnitine, echter, omgerekend alleen in het geval van personen die het eten van vlees in het lichaam te trimethylamine-N-Oxide (TAMO) waarschuwt. Wordt vermoed dat de stof om de gunst van de ontwikkeling van hart-en vaatziekten.3 Het onderzoek is niet uitgevoerd op mensen, in brede kringen omstreden, en alle van de andere resultaten van meer dan 40 jaar intensief onderzoek.

Het zal zo zijn, en hier zijn alle wetenschappers het erover eens, sommige meer studies moeten worden uitgevoerd om in staat te zijn om een veilige aanbeveling voor de L-carnitine.

Geef een reactie

Scroll To Top