Snelevacature Amsterdam

L-citrulline en voor sneller herstel na het sporten

Aminozuren zijn onderzocht intensiever. Een enigszins verrassend resultaat van het Onderzoek, was er nu L-citrulline, een nauwe verwant van de L-arginine: watermeloen sap bevat veel van citrulline en arginine, tegen de spierpijn.

Een beet in de sappige, verfrissende vruchtvlees van de watermeloen is een duidelijk bewijs dat het eindelijk zomer. Een blik op de Botanische naam van de pompoen uitsnijden met de green shell en de rode innerlijke leven, toont een interessant Detail.

De plant caster spreekt hier van de Citrullus vulgaris. Het opmerkelijke is dat er sprake is van een aminozuur, die zijn naam dankt aan L-citrulline in de watermeloen. Dit komt doordat deze amino geconcentreerd zuur in de zachte vruchten uit het Zuiden, die een van de meer groenten, treedt op.

Echter, de L is waargenomen-citrulline als ingrediënt of additief in levensmiddelen minder. Reden voor dit is dat het niet om een niet-proteinogenic aminozuur, dat is geteld naar de bouwstenen van eiwitten, maar eerder als een metaboliet of een intermediair product in de ureum cyclus.

Het kan goed zijn dat de beperking tot een afbraak product is de L-citrulline niet. De amino heeft ook anti-oxidant eigenschappen en zuur gegeven het speelt een rol in de ontwikkeling en ontspanning van de bloedvaten, zoals geoxideerd L-arginine, L-citrulline en stikstofoxide, die een in de bovenstaande zin een positief effect op de vasculaire gezondheid.

Een aantal eerdere studies rapporteren ook dat L-gemak citrulline, sikkelcelanemie, en zelfs als een afrodisiacum die seksuele uithoudingsvermogen te verhogen, en erectiele disfunctie (erectieproblemen) kan worden gebruikt.

Het aminozuur L-citrulline werkt ook een prestatiebevorderende effect

L-Arginin Citrullin WassermelonenSportieve gebied met L-citrulline al resultaat kan worden bereikt. Hoofdzakelijk is gebaseerd op haar rol in het al genoemde stikstof monoxide synthese, die voorziet in de vaten voor de verbetering van de nutrient transport in het bloed. De wetenschappers van de jonge Technische Universiteit van Cartagena hebben nu een plaats in Spanje, in de charmante omgeving 320 dagen per jaar zon, water-meloenen gedijen uitstekend, en het toevoegen van nog een ander effect.1

Om dit te doen, een set van watermeloen sap als een sportdrankje. Zeven gezonde, geschoolde sport-studenten, met een gemiddelde leeftijd van 22.7 jaar deelgenomen aan het onderzoek. Ze hadden elk, op drie verschillende gelegenheden, een halve Liter van natuurlijke watermeloen sap bevatte 1.17 voor gram van L-citrulline, watermeloen sap, naast 4,83 gram van L-citrulline is toegevoegd, die kwam tot een totaal van vijf gram of ze kregen een Placebo drankje met dezelfde hoeveelheid van de vloeistof, maar zonder L-citrulline.

L-citrulline van watermeloenen met de hoogste biologische beschikbaarheid

Het resultaat van hun beetje onderzoek kan mensen zitten en kennis te nemen, die vaak geplaagd door spierpijn na lichamelijke inspanning. Na het nemen van het sap, de studenten vulden een prestatie test op de Ergometer.

Geen verbetering in de prestaties, maar minder spierpijn

Muskelkater Aminosäuren

Geen significante verbetering in de cadans gemeten in het aantal Omwentelingen per Minuut, werd opgemerkt.

Ook was er tussen de deelnemers die hadden genomen, watermeloen sap en degenen die zijn voorzien van een Placebo, zijn er nauwelijks verschillen in hartslag, opgenomen aan het begin en aan het einde van de performance tests, evenals in een fase van herstel. Verschillen in de subjectief ervaren inspanning kon niet worden waargenomen.

Echter, het bleek na 24 uur, de Placebo onderwerpen waarover geklaagd aanzienlijk groter spierpijn symptomen dan de studenten die waren het drinken van water meloen sap. Interessant genoeg, was er geen verschil, of de natuurlijke of met een aanzienlijk hogere dosis van L-werd genomen citrulline offset water meloen sap.

De spaanse onderzoekers concluderen dat de natuurlijke concentratie van L-citrulline in watermeloen sap, die goed is voor 500 milliliter 1.17 gram, is de optimale profylaxe tegen de pijn veroorzaakt door spierpijn, te voorkomen. Daarnaast zijn de onderzoekers suggereren dat L-citrulline kan worden verkregen uit vele bronnen. Een ideale biologische beschikbaarheid is op de oorsprong van het aminozuur van het water-meloen.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top