Snelevacature Amsterdam

Lage Selenium niveaus leiden tot een hoger risico artritis

Een lage hoeveelheid Selenium verhoogt het risico op het ontwikkelen van artrose. AMERIKAANSE onderzoekers van de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill hebben gevonden dat voor elke tien miljoenste van selenium in het lichaam, artrose kan het verlagen van het risico door de 15 en 20 procent.1 Voor de studie, de gegevens van 940 proefpersonen werden verzameld. In de evaluatie van de resultaten, werd erkend dat de Ernst van de Athrose-is een ziekte die rechtstreeks verband houden met de concentratie selenium in het lichaam.

Dr. Joanne Jordan, Directeur van de studie, zei dat de resultaten suggereren dat de medische industrie kan worden in staat snel om te voorkomen dat de vorming van artrose of bij het verminderen van hun Ernst.

Onderzoek naar de relatie tussen selenium tekort en artrose

arthrosemittel msmDe wetenschappers van het AMERIKAANSE team de studie, omdat zij zagen een duidelijk verband tussen selenium en de pathogenese van artrose: In gebieden met weinig selenium, bijvoorbeeld, China, zieke bevolking aanzienlijk vaker in de Kashin-Beck ziekte dan in andere regio ‘ s van de aarde. Gebaseerd op deze waarnemingen, de studie werd uitgevoerd. Tijdens de studie verschillende onderwerpen werden geselecteerd uit de Johnston County artrose project, waarin het Selenium gehalte in het lichaam op basis van de samenstelling van de teennagels is gemeten.

Degenen met de hoogste concentratie selenium had te lijden van maximaal 40 procent lager risico op artrose dan die proefpersonen met een lage concentratie selenium.

De onderwerpen met de hoogste concentratie selenium had ook te kampen hebben met een significant lager risico op een ernstige knie-artrose: Dit resultaat was in het geval van sommige groepen, zoals vrouwen en Afro-Amerikanen en is zelfs nog meer uitgesproken. De studie toont aan dat er een directe relatie tussen selenium en artrose. De wetenschappers nemen aan dat selenium een beschermende werking, in het einde, antioxidant: De onderliggende mechanismen moeten worden onderzocht in het laboratorium.

In een latere studie, met een positief effect van selenium moeten worden bestudeerd. In het bijzonder de vermindering van pijn en verbetering van andere symptomen moeten worden onderzocht.

Europa bevatten eten weinig selenium

De resultaten van de studie zijn van belang voor de Europese populatie van bijzonder belang. In het verenigd koninkrijk terug selenium deel valt tot ongeveer 10 tot 50 Keer lager dan in de Amerikaanse en canadese gebakken goederen. Dit is voornamelijk te wijten aan de kwaliteit van de gecultiveerde bodems in het verenigd koninkrijk, die verontreinigd zijn om een zeer, maar ook een lagere concentratie selenium. In het verenigd koninkrijk, de mensen zijn daarom over het algemeen veel minder Mineralen dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voorgeschreven.

Op het moment van deze ontwikkelingen is het aandeel van artrose is op de opkomst-patiënten in Europa. De stijgende leeftijd van de bevolking en obesitas leiden tot een verhoogd Voorkomen van artrose. Momenteel, het Verenigd Koninkrijk over de wereld van de achtste hoogste obesitas-Tarief. Elk jaar, meer dan twee miljoen Britten een bezoek aan hun arts, omdat het ongemak dat verbonden is met artrose.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top