Snelevacature Amsterdam

Langdurige koude – je op moet letten

Eine Frau liegt im Krankenhaus
Een langdurige verkoudheid kan leiden tot een longontsteking, moet behandeld worden in het ziekenhuis voor Een langdurige koude levensbedreigend kan zijn. Daarom is het belangrijk om ze te herkennen in een tijdige wijze – hier leer je hoe interpreteert u de waarschuwingssignalen correct zijn.

Verkoudheid worden vaak gebagatelliseerd, zoals de Zieken gaan ondanks de koude en koorts voor werk of Sport. Dus, je uitstelgedrag uw infectie en dit leidt tot een gevaarlijke ziekte. Bijvoorbeeld, het kan worden van een hoest is een ontsteking van de longen.

Gevoel van druk op het voorhoofd

Een sinus-infectie kan een gevolg zijn van een langdurige koude. Dat uit zich in pijn of een sterk gevoel van druk onder de ogen en op het voorhoofd, die toeneemt bij het Bukken. Inhalaties met kamille, essentiële Oliën of zout water kan helpen bij het verlichten van nasale congestie en voor het laten versmelten van de gevangen Afscheidingen.

Frau hat Halsweh Umckaloabo Shoplinks

Umckaloabo® is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

Umckaloabo >> NU KOPEN!

Als de hoest is gevaarlijk

Een langdurige koude kan ook tot uiting in het feit dat van een normale hoest, Bronchitis ontwikkeld. Dit wordt weergegeven door purulent sputum, koorts, hoofd en pijn in het lichaam, en de Algemene saaiheid. Hier is slijmoplossend en hoesten om te helpen medicatie zo goed als Inhaler. Belangrijk: Minimaal twee liter per dag te drinken! Let op: indien onbehandeld, Bronchitis kan zich ontwikkelen tot een longontsteking. Dit uit zich in hevige pijn in de borst, snel oplopende koorts en koude rillingen en moeten worden behandeld in het ziekenhuis.

Plotselinge Kortademigheid

Bijzonder gevaarlijk is een langdurig koud is wanneer de ziekteverwekkers het hart te bereiken. De hartspier wordt ontstoken, een grotere fysieke stress, bijvoorbeeld door middel van Sport kan dodelijk zijn – is er een hart zwakte en hart dreigen te falen. De symptomen van een ontsteking van de hartspier: hartkloppingen, ernstige spierpijn, ongewone kortademigheid. Wie reageert op zelfs kleine inspanningen met een onregelmatige hartslag, of kortademigheid, dient onmiddellijk te controleren, om te voorkomen dat een hart zwakte. Een bacteriële infectie wordt behandeld met antibiotica.

Hoofdpijn en een stijve Nek

Wie krijgt een week na een zogenaamd te herstellen van een verkoudheid, plotseling een sterke hoofdpijn en een stijve nek, moet je niet aarzelen om de ambulance bellen. Common diagnose Hersenvliesontsteking (meningitis), veroorzaakt door bacteriën die zijn vermenigvuldigd en verder de sinussen naar de hersenvliezen. De snelste Meningitis therapie: secretie-oplosser met antibiotica. Het is een feit dat De hersenvliesontsteking is een zeer gevaarlijke ziekte, het ontstaat vaak na een verkoudheid. Onbehandeld, het is bijna altijd fataal. In sommige gevallen krijgen is, maar ook met drugs zijn moeilijk te hanteren.

Een langdurige verkoudheid voorkomen

In het geval van de schijnbaar onschuldige koude ziekten algemeen: wandelingen in de frisse lucht te zijn nuttig. Zolang geen koorts, bedrust is niet nodig. Zelf-behandeling treedt op na een week geen verbetering, of verergeren de klachten, die u zou moeten bezoeken de dokter het kan een langdurige koude. Sporten en zwaar lichamelijk werk zijn niet toegestaan, totdat alle symptomen volledig zijn verdwenen.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top