Snelevacature Amsterdam

Lavendel – een geneeskrachtige plant voor sterke zenuwen

Schon der zarte Blütenduft von Lavendel beruhigt und hebt nachweislich unsere Stimmung
Het delicate bloemige geur van lavendel kalmeert en verbetert ons humeur. Als Olie is het meer effectief en kan worden verpletterd ons tegen ziekten, Veel mensen voelen zich Zorgen, Angsten en Stress, prikkelbaar, nerveus, hebben slaapstoornissen. Maar we onszelf kunnen beschermen tegen dergelijke impact: het gebruik van de natuurlijke kracht van lavendel bloem.

Langdurige Stress is slecht voor het lichaam

De natuur heeft bedacht, ook de angst voor ons als een levensreddend mechanisme voor de bescherming van: Wie angst heeft, is alert, detecteert bedreigingen sneller en kan daarop reageren. Paniek stijgt, het mobiliseren van het lichaam, de energie, om het gezicht van zowel de bedreiging, of een snelle uitje. Het is allemaal te danken aan het stresshormoon adrenaline, die ons lichaam als gevolg van de angstaanjagende gevoel van verdeelt. Zodra het gevaar is voorbij en we bevinden ons weer in de veiligheid, de periode van Stress. Het lichaam komt tot rust, ons ontspannen voelen.

Maar in veel gevallen blijven we van ’s morgens tot’ s avonds, in het stress-modus. Het begint met de wrangles in het professionele vervoer, met de groeiende berg van Bestanden op het Bureau en eindigt wanneer je naar bed gaat met de Zorgen van de familie. Die luidt nu van een spannende Thriller, bracht al snel in slaap. Het pad van de korte-onderbroken nachtrust tot een chronisch gebrek aan slaap is niet ver meer. De gevolgen zijn overdag vermoeidheid en gebrek aan concentratie. Het gebeuren bij een groter aantal fouten, wat weer leidt tot Stress en innerlijke spanning.

Wanneer angst wordt een ziekte

Deze voortdurende Irritatie kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen: We zijn meer vatbaar voor infecties, omdat het immuunsysteem lijdt onder de Stress, en het cardiovasculaire Systeem in de ware zin van het woord, onder druk. Immers, wie bang is, heeft een hogere bloeddruk en hartslag stijgt. “Angst is de ziekte, als het onredelijk sterk, resulteert in een te vaak en te lang uitstraling, verlies van controle, en als de angst van lood-uitdagende situaties en strategieën voor preventie,” zegt Professor Dr. Siegfried Kasper van de Medische Universiteit van Wenen.

Dus, de negatieve gevoelens zijn niet te Ziek is, kan het herstel van een natuurlijk kalmeringsmiddel voor nerveuze evenwicht. Zo lavendel bloemen actieve ingrediënten die kalmeren, bevatten slaapproblemen en Angsten van de markt. “In vergelijking met andere kruiden preparaten zoals Valeriaan, de anxiolytische werkzaamheid van lavendel is bewezen door studies”, vertelt Professor Dr. Hans-Peter Volz van het ziekenhuis Schloss Werneck. Lavendel is een waardevolle Olie wordt gedestilleerd, die bevat de werkzame stof Silexan. In wetenschappelijke onderzoeken kon worden aangetoond dat deze Olie kan verminderen het vrijkomen van stresshormonen, zoals Cortisol, in een enkele applicatie.

Lavendel olie geeft een licht voor een goede nachtrust

De natuurlijke genezende kracht van lavendel is opgenomen in speciale producten, gemaakt van de Olie van lavendel bloemen (bijvoorbeeld in “Lasea”, apotheek). Hun effectiviteit is onderzocht: De aard van de drug-behandeld angst patiënten voelde na een paar dagen meer in evenwicht en waren in staat om beter te slapen in de nacht. In tegenstelling tot de gratis slaap-of kalmeringsmiddelen maakt lavendel is niet afhankelijk noch moe tijdens de dag en krijgt goed met andere medicijnen – volledig op side – effect. Echter, het duurt ongeveer 14 dagen tot een effectief niveau heeft opgebouwd en het kalmerende effect kicks in.

Geef een reactie

Scroll To Top