Snelevacature Amsterdam

Leeftijdsgebonden maculaire Degeneratie (AMD) te wijten is aan Luteïne, Zeaxanthine en Omega-3 remmen

Ongeveer 20% van de 65-jarigen hebben ernstige problemen met afnemende gezichtsvermogen, met name AMD, leeftijd gerelateerde macula degeneratie. Wazig zien in het centrum van het gebied van de visie is het resultaat. Tegen AMD met toenemende leeftijd, Luteïne, Zeaxanthine en Omega-3-vetzuren.

Voor velen is het de eerste waarneembare tekenen van het ouder worden, dat is, om teksten te lezen met de kleine letters van het geschreven stuk in een groeiende afstand moet worden gehouden voor de ogen. Het komt steeds dichter bij het boek, de krant of kleine lettertjes, het vervagen van de lijnen, en het is slechts een glimp van wat er is geschreven. Niet alleen oud-jarige leeftijd ver-blik is verantwoordelijk voor, maar ook de langzame vernietiging van het netvlies. Leeftijdsgebonden maculaire Degeneratie (AMD) genoemd en het gevolg is dat vaak tussen het 40e en 50e jaar een leesbril worden constante metgezellen.

Maar dat is niet genoeg. De AMD in de Westerse wereld de meest voorkomende oorzaak van blindheid in latere jaren. Het is inderdaad mogelijk, van deze ziekte door het Roken, en tegen een verhoogde bloeddruk wordt genomen. Aan de Friedrich Schiller Universiteit in Jena, Duitsland, een team van onderzoekers in staat was om te presenteren door middel van een studie van een verdere mogelijkheid, de gebieden kunnen AMD een stop.

Effect van Luteïne en Zeaxanthine, na een maand, muur

Carotinoide Lutein Zeaxanthin AMDIn de gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie Parallel Design nam deel aan een totaal van 172 personen.1

De deelnemers werden verdeeld in drie groepen. De eerste groep kreeg een Placebo. De tweede groep begon met een dagelijkse dosis van tien milligram Carotinoides Luteïne, een milligram van Carotinoides Zeaxanthine, evenals 100, – of 30 milligram van lange-keten meervoudig onverzadigde Omega-3 Fetsäuren DHA en EPA. In Parallel, een derde groep werd toegediend tweemaal het bedrag van dit voedingssupplement.

De intake duurt dan 12 maanden. In deze periode, het verhoogde niveau van Carotionoiden in het bloed niveau van de tweede en de derde groep was geassocieerd met een verhoogd optische dichtheid van de macula pigment in beide groepen. De macula pigment of de macula Lutea wordt ook wel de “gele vlek”. Dit is ongeveer vijf mm groot Pigment in het Netvlies filter in staat is om schadelijke blauwe licht tot bescherming van de cellen. De macula pigment is te dun, blauw licht dringt dieper in het oog en schade, zoals van AMD.

1 mg 10 mg Luteïne en Zeaxanthine in combinatie met Omega-3 vetzuren verbetert de visie in de AMD-patiënten.

De belangrijkste onderdelen van het macula pigment, Luteïne en Zeaxanthine. Een hoog niveau van de voorziening met deze Carotionoiden kan versterking van de macula pigment. In het onderzoek van de Schiller Universiteit, deze positieve effecten werden reeds in de eerste maand van het nemen herkenbaar. Er zijn echter geen significant verschil in de inname van een dubbele dosis kan worden gedetecteerd, afgezien van het feit dat het Omega-3 gehalte in het bloed niveau van de onderwerpen dienovereenkomstig te verhogen.

EPA en DHA onderdrukken arachidonzuur niveaus

Het moet worden vermeld dat de versterking van de optische dichtheid van de macula pigment, met een positief effect in het geval van de droge Vorm van leeftijdsgebonden maculaire Degeneratie. Van deze ongeveer 80 procent van de patiënten, echter, worden beïnvloed.

Tijdens de Jena onderzoeksteam geleid door Christin Arnold, de chief examiner, een hogere dosering wordt beschouwd als in groep Twee niet nodig, Dr. Jayant Deshpande, Technisch Directeur van Luteïne leverancier OmniActive Gezondheid Technologieën, om het feit dat de significant hogere Omega-3-gehalte in het bloed niveau van de derde groep van waarden een lager aandeel van de minder wenselijk Omega-6-vetzuur arachidonzuur. Dit geeft kunt verbeteren, volgens Deshpande, het feit dat hogere doses van EPA en DHA in de huid door bevordering van pro-inflammatoire signaal door de netwerk-functie. Precies, dit een positieve invloed zou kunnen geven aanwijzingen aan de ontwikkeling van AMD en atherosclerose.

Omega-3-vetzuren zijn daarom aanbevolen, samen met glucosamine en Chondroïtine voor het behouden van gezonde gewrichten in geval van artrose en Artritis.

Studie:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top