Snelevacature Amsterdam

Lent – Zeven weken lang afzien

Frau versucht zu fasten
In de tijd van de vasten is weggelaten tot Pasen op De alcohol -, televisie -, of Zoet zijn vasten is voor ons en alleen een vasten minder of anders eten. Het kan ook betekenen veel meer, om te benadrukken dat de Christelijke kerken in de tijd tussen aswoensdag en Pasen: Wie is weggelaten in het bijna tijd is, kan deze vertrouwde patroon van gedrag en individuele nieuw uitzicht te ontdekken.

Bijna tijd – Wat wil je te vermelden?

Een ontheffing in de bijna zeven weken tussen aswoensdag en stille zaterdag kan een stimulerende ervaring. Wat je offer tijdens de vasten is niet verplicht, in tegenstelling tot sommige mening: volwassenen kunnen weglaten, bijvoorbeeld, alcohol, voor de kinderen, de opheffing van de candy is geschikt voor tieners, op de televisie. Voor velen, de Computer is op de lijst van onnodige dingen.

Gewoonten heroverwegen tijdens de veertigdagentijd

Aan de andere kant, het Internet vaak speelt in de tijd van de vasten, een belangrijke rol: degene Die vasten, communiceert vaak via de Computer of mobiele telefoon met like-minded mensen. Veel van de initiatieven en groepen nodigen u uit om te stoppen in het netwerk. Wat belangrijk is, is dat Een ontheffing moet worden op de hoogte, maar niet obsessief worden. Die druppels bewust van bepaalde dingen, houdt lichaam en ziel. En om tijd te winnen om te overwegen zijn gewoonten van het leven.

Hou van jezelf en anderen

Lent – Christelijke Achtergrond

Voor vrome Christenen de 40-daagse vasten de vasten is de voorbereiding voor Pasen, het Feest van de opstanding van Jezus Christus. De vroege mens at geen vlees, dronk geen wijn, en nam alleen in de avond voor een maaltijd.

Het Motto van de Evangelische Kerk in Duitsland voor Bijna 7 weken,,, zonder de “Je bent mooi! Zeven weken zonder Down”. Het doel is om te zeggen tegen jezelf en de mensen in hun eigen omgeving: “Je bent mooi!” Bijna een agenda, vergezeld van de deelnemers met teksten van Kerk, cultuur en het dagelijks leven door de tijd. Meer info: www.7-wochen-ohne.de

Om de klimaatverandering te denken

Het Misereor-snelle actie van de Katholieke Kerk, onder het motto “Re-think! Wijzig de auto” over de gevolgen van het veranderende klimaat wereldwijd de aandacht. Info: www.misereor.de

Geef een reactie

Scroll To Top