Snelevacature Amsterdam

Let op, vervetting van de lever: hoe uzelf te beschermen

Paar isst Chips auf Couch - Gift für die Leber
Ongezonde voeding is een giftig is voor de lever en een vervetting van de lever gunst Ons grootste orgaan van ontgifting vaak reageert zeer gevoelig. Daarom is het belangrijk om de bescherming van de lever. Wij zullen u vertellen hoe dit te doen.

De lever doet het zware werk

Gebak, gebraden kip, of een biertje in de avond – alle soorten van zoete, alcoholische of hartige lekkernijen, niet alleen ons figuur krullen. Omdat het Orgel moet hard werken om te breken vet en ontgiften van het lichaam: de lever. Ze is gezond, het doen van taken zoals het een regel zonder problemen. Het is anders als u reeds een vervetting van de lever. Volgens een recente italiaanse studie, vervetting van de lever-patiënten hebben een verhoogd risico op Diabetes, hart-en vaatziekten, beroerte, en nieren. Het Lastige is: De schade blijft onopgemerkt voor een lange tijd, omdat het veroorzaakt geen pijn. Wordt gedetecteerd, wordt het daarom vaak alleen gebeuren in het geval van echografie examens, of op basis van het bloed beeld. Echter, op dit moment, het Orgel wordt aangevallen, wordt meestal een zeer lange tijd.

Hoe is een vervetting van de lever?

Van een vette lever Artsen spreken dan, als een tot twee derde van de lever cellen en de vette accumulatie. De grootste risicofactoren voor vervetting van de lever zijn een gebrek aan beweging, slechte voeding, alcohol. Bijzonder schadelijk voor een hoog percentage koolhydraten. Omdat brood, rijst en pasta in grotere hoeveelheden, zijn alleen nuttig wanneer we de energie voor het fysieke werk of sport. De meeste mensen nemen de energie van de donor, maar zonder het verplaatsen van meerdere keren per week. Er is een Overschot in het lichaam. De lever slaat koolhydraten als een schadelijke vet. Deze stations, in aanvulling, het cholesterol niveau in de hoogte. Gelukkig zijn we niet in staat zijn om dit zelf doen maar wat van, om te voorkomen dat pathologische veranderingen.

Bewegungsmangel und falsche Ernährung begünstigen Leberverfettung

Vervetting van de lever: De grootste risico factoren zijn gebrek aan lichaamsbeweging, verkeerde voeding en alcohol

Hoe gevaarlijk is een vervetting van de lever is?

Ongeveer een derde van de patiënten in het lichaam (vervetting van de lever Hepatitis) infectie. Dit zal niet vroeg ontdekt, kan dit leiden tot een gevaarlijke levercirrose. De cellen van de lever verloren gaat. In het ergste geval kan dit fataal zijn. Daarnaast is het risico van het ontwikkelen van type 2 Diabetes of lijden aan een hartaanval verhoogt in het geval van een vervetting van de lever.

Op welke symptomen moet ik letten?

Als een vervetting van de lever voor een lange tijd nauwelijks merkbaar en de pijn is niet-specifiek, nauwelijks geloofde dat een Patiënt de lever achter zijn klachten. Echter, veel Patiënten klagen van een druk en het gevoel van volheid in de rechter bovenbuik. Ook een Algemene vermoeidheid en chronische vermoeidheid kunnen wijzen op een vervetting van de lever. Dus gewoon mensen met overgewicht moeten de oorzaken van deze symptomen altijd controleren. Omdat gedetecteerd en op tijd wordt behandeld, kan het regenereren van het Orgel in de meerderheid van de gevallen.

Wat kunt u zelf doen aan vervetting van de lever?

Er is geen medicatie, de vervetting van de lever kan worden gestopt – het kan alleen door een consequente Daling gestopt. Deskundigen adviseren een lange-termijn verandering in het Dieet en een minimum van drie keer per week Sport. Lever vijanden: alcohol, dierlijke vetten, zoals Boter of worst, maar ook onverzadigde vetzuren, in kant en klaar maaltijden en chips. Ook koeken, wit brood en frisdrank zijn taboe. Deze voedingsmiddelen bevatten een snelle vertering van suiker slecht is voor je lever. Op groente-en vruchtensappen moet worden vermeden omwille van de fructose verhoogt de opslag van vet in de lever en bevordert ontstekingen. “Lever vrienden” zijn plantaardige olie, voor het Frituren en in de salade, in roomkaas als het brood editie van groenten materialen, met tal van bittere, zoals witlof of artisjokken. Deze stimuleren de stofwisseling van de lever en het verlichten van deze. Lage-vette vis, zoals roodbaars of schol moet twee keer per week niet gegeten. Water en ongezoete thee zijn de perfecte drankjes. Maar koffie is toegestaan en heeft zelfs positieve effecten. Studies tonen aan dat mensen Die drinken van vier dagelijkse kopjes, kan het risico van levercirrose tot 80 procent. In het geval van een chronische leverziekte koffie daarnaast is de progressie kan vertraging van de ziekte.

Warme wrap neemt de druk

Wie wil nog meer doen Goed, produceert een vochtig warm kompres. Dit maakt de lever bijzonder effectief van verontreinigende stoffen. Vul een warme kruik met heet (niet kokend) water en wikkel ze in een vochtige linnen doek. Je zet de fles onder de rechter ribben boog op de buik en bedek het met een wollen deken. De omslag in ongeveer een uur te voeren. Door de warmte wordt de bloedcirculatie in de lever wordt bevorderd, wat is de ontgifting processen versnellen.

Geef een reactie

Scroll To Top