Snelevacature Amsterdam

Leucine is een hoge effectiviteit in de bouw van de spier

Leucine is één van de drie vertakte keten aminozuren (BCAA). Als u wilt bouwen spieren, je moet een Aanvulling zijn eiwit-inname te leucine. Dit is aangetoond in een Schotse studie.

In 2012 zal een Team van de canadese McMaster University geopenbaard in Hamilton dat de inname van wei-eiwit, Wei-Eiwit, een voortzetting van de spier-synthese van Eiwitten in het resultaat van intensieve training van maximaal vijf uur. In het geval van een levering van de vertakte-keten aminozuren leucine, dit werd niet waargenomen (1).

Dus hier is de inname van whey eiwit werd gegeven aan leucine, een bepaalde voorkeur. Op het eerste gezicht, in een bepaalde tegenspraak met de huidige resultaten van een studie van dezelfde Teams uit het jaar 2014. Er zijn de auteurs belichten, namelijk leucine ten opzichte van whey eiwit. In feite is het echter een uitbreiding van de kennis.

Studie tests van verschillende doses van wei-eiwit en leucine

In hun nieuwe studie, de wetenschappers veel over de effecten van verschillende doses van leucine en/of wei-eiwit. Voor hun gerandomiseerde, dubbel-Blinde studie die je kiest, dus een Parallel Design. Een totaal van 40 jonge mannen in de leeftijd van 20 tot en met 22 jaar, onderging de knie-extensoren oefening.

Ze werden verdeeld in vijf groepen. Zij ontvangen 25 gram whey eiwit dat van nature bevat drie gram leucine of van 6,25 gram whey eiwit met een navenant lagere leucine inhoud. In de andere drie groepen van 6,25 gram wei-eiwit werden toegediend. Daarnaast leucine is toegekend aan een totale dosis van drie of vijf gram of leucine, isoleucine en valine, tot een totale dosis van vijf gram leucine. In de laatste groep, de proefpersonen nam alle vormen van vertakte-keten-aminozuren (BCAA ‘ s). Het Supplement werd opgelost in een drankje.

Lage wei-eiwit plus dosering leucine werkt vrijwel identiek aan die van de hoge dosis wei-eiwit

De spier-Eiwit synthese werd gemeten in rusttoestand en tijdens de training met de situatie. De canadese onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de hoogste totale stijgingen van deze synthese ten opzichte van de oorspronkelijke situatie in het geval van een aankoop van 25 gram whey proteïne of van 6,25 gram whey protein plus vijf gram leucine. De Wisselkoersen bedroeg 267 220 procent. Eerder werd ervan uitgegaan dat de ondersteuning van een robuuste bouw van spier-massa over het effect van de training, naast ongeveer 20 gram whey protein.

De huidige studie resultaten tonen aan dat leucine fungeert als trekker van dit proces. Dat is, de leucine daarnaast kan ook het initiatief nemen bij een lagere, sub-optimale allocatie van wei-eiwit, een gelijksoortige spier-Eiwit synthese zoals de hoge dosis wei-eiwit. Voor krachtsporters, dit betekent dat u kunt verminderen van de inname van whey eiwit aanzienlijk, als je kiest voor een combinatie met leucine. De spier-bevorderende eigenschappen, volgens de canadese onderzoek is ongeveer gelijk aan (2).

Studies:

(1) Churchward-Venne, T. A., et al., “Suppletie van een optimale dosis eiwit met leucine of essentiële aminozuren: effecten op myofibrillar eiwitsynthese in rust en volgende weerstand oefening bij mannen”, J Physiol. 2012 Jun 1;590(Pt 11), Pp. 2751 – 65. (2) Churchward-Venne, T. A., “Leucine suppletie van een laag eiwit gemengd macronutrient drank verbetert myofibrillar de eiwitsynthese in de jonge mannen: een dubbel-blinde, gerandomiseerde trial”, Am J Clin Nutr. 2014 Feb;99(2), Pp. 276 – 86.

Geef een reactie

Scroll To Top