Snelevacature Amsterdam

Leucine tegen spierafbraak

Aminozuren zijn niet alleen iets voor bodybuilders die willen om hun spieren te bouwen. Maar om een concrete medische Profiteren. Een lopende studie kan bewijzen dat de vermindering van het verlies van spiermassa in het geval van aan bed gekluisterd door een lage dosering leucine.

Een totaal van 23 aminozuren spelen in verschillende posities op het veld, de vorming van eiwitten. Daarom heten ze proteinogenic aminozuren. Op het plein van de aminozuren die niet worden gemetaboliseerd in de lever, maar in de spieren, in aanvulling op isoleucine, en valine en leucine. Hun gemeenschappelijke naam is BCAA. De stengels van de ‘Branched Chain Amino Acids” en betekent “de vertakte-keten-aminozuren”.

Vanwege de plek waar ze oefenen hun effect, spelen voor de opbouw en de energievoorziening van de spieren, hebben een Centrale rol. Daarom worden ze vaak gebruikt door sporters en andere mensen die fysiek uitgedaagd. De inname van BCAA ‘ is ook van vitaal belang, omdat het menselijk organisme niet kan synthetiseren. Dat is, zij behoren tot de essentiële aminozuren. Voor de opbouw van spieren, moet echter rekening mee worden gehouden dat de inname van alle drie de BCAA ‘ dient te worden uitgevoerd in een geschikte verhouding, omdat hun synthese is verhinderd om eiwitten anders.

Spieratrofie oorzaak: te weinig beweging

Een studie van de Universiteit van Texas, die gefinancierd werd, om voor de hand liggende redenen, de NASA heeft nu bezig, met succes één van de BCAA-aminozuren leucine, kan gebruikt worden om te voorkomen dat de spier atrofie.1, De verbinding met de AMERIKAANSE ruimtevaartorganisatie is duidelijk, er zijn astronauten, echter, vaak maanden in een Baan, zonder de mogelijkheid van een effectieve training.

De Texaanse wetenschappers kunnen uitvoeren van hun onderzoek, die overigens wordt voortgezet, rekening houdend met de verschillende groepen. Voor de laatste gepubliceerde research unit van de patiënten van middelbare en hogere leeftijden, die gebonden waren voor een bepaalde hoeveelheid tijd in bed, waren in de focus.

Eerdere ervaring met hoog gedoseerde Mix van aminozuren en koolhydraten

Aminosäuren Leucin BCAAAl in een aantal eerdere studie, de onderzoekers waren in staat om goede resultaten te behalen met een Cocktail van aminozuren en koolhydraten. Zo 13 gezonde volwassenen gedurende 28 dagen werden toegestaan in een studie, een rust in de bed te laden. Wat op het eerste klinkt als pure ontspanning, de onderwerpen, echter, het verlies van een belangrijke spier. Echter, deze aminozuren-koolhydraten-combinatie omzet, verloren slechts half zoveel spiermassa als de deelnemers die een Placebo werd toegediend. Het hoofd van de grootschalige Studie, Dr. Douglas Paddon-Jones, was in staat om te herkennen in dit resultaat, toch geen doorbraak.

De toegediende stoffen effectief zijn, en de smaak, volgens Paddon-Jones, echter, zo afschuwelijk, dat zij zouden worden genomen door bedlegerige patiënten, nauwelijks permanent, terwijl de kosten argument, omdat belangrijke uitgaven zijn gedaan. Uit zijn jarenlange ervaring, de chief scientist meldt dat het grote probleem met mensen die gebonden zijn aan dit bed is dat u het niet kan plaats bieden genoeg voedsel of wilt.

De enige inname van leucine is minder effectief, maar werkbaar

Leucin AminosäurenIn het huidige deel van het onderzoek van deze factoren werd rekening gehouden.2 in Plaats van het aminozuur / koolhydraat-Mix werd het onderwerp op de leeftijd van 45 jaar en meer gedurende een tiental dagen bedrust slechts drie gram leucine in het Ontbijt, de lunch en het diner gemengd. Dit is veel, dat is reeds opgenomen in 115 gram mager rundvlees, en dus geen dure evenals verlies van eetlust kwetsbaar.

De reden waarom Paddon-Jones en zijn Team voor leucine hebben besloten, is er ook het feit dat dit aminozuur niet alleen eiwit is een bouwstof, maar ook de unieke functie is om op te treden als een trigger voor de activatie van proteïne synthese routes, die het proces starten van de opbouw van spieren.

Deze manier om de strijd tegen het spierweefsel, met een zeer lage en tegelijkertijd kosten-effectieve voedingssupplementen door slechts één aminozuur, is iets minder effectief dan de opdracht van een hoge-dosis combinatie van aminozuren, en koolhydraten, maar biedt een aantal voordelen. De administratie is eenvoudiger en gemakkelijker kan worden gehouden. Bovendien, het gevoel van een oververzadiging blijft de Drie-gram dosis. De definitieve resultaten van deze studie worden momenteel voorbereid voor publicatie en zullen binnenkort beschikbaar zijn.

Studies:

Geef een reactie

Scroll To Top