Snelevacature Amsterdam

Lever detox: het hele lichaam wordt gereinigd

Entgiften zu Hause
In de praktijk Vita galerij vindt u de 12 belangrijkste vragen en antwoorden rond het thema van de Detox thuis, iedereen het doen van een detox? Hoe lang duurt een kuur te nemen? Is het ontgiften van het bijna tijd is echt de beste tijd voor de lever? Hier de beste tips van de expert voor de lever detox thuis.

De gave van te kunnen zichzelf reinigen, is een van de meest wonderbaarlijke vermogens van ons lichaam. We hebben in het met schadelijke stoffen in aanraking, optreden lever, nieren en het lymfesysteem in actie en weg te wassen van de stoffen uit het lichaam.

Lever detox helpt het hele organisme

Maar af en toe, het zelf duwt reinigingsprogramma te zijn grenzen: Neem de ongezonde invloeden uit de hand, het kan niet volledig worden afgebroken. Ze worden opgeslagen in het bindweefsel en zijn van invloed op het Centrale zenuwstelsel en het immuunsysteem. Chronische vermoeidheid en griepachtige symptomen kan het gevolg zijn – maar ook in de maag en irritatie van de luchtwegen. In dit geval kunt u de ondersteuning van uw lichaam door het ontgiften van je lever.

 

Reinigen met noten en Avocado

Een studie heeft aangetoond dat één tot twee Avocado ‘ s per week binnen 30 dagen, een beschadigde lever kan repareren. De vrucht beschermt vergiftigt de lever cellen van de specifieke Cel. Bovendien, walnoten kan ontgiften van de lever. Beiden kan tegenwerken, bijvoorbeeld als een additief in de salade een vervetting van het orgel.

Lever detox met de juiste kruiden

Om het voedsel in het bijzonder licht verteerbaar, kunt u toegang tot lever-vriendelijke kruiden: knoflook en kurkuma. Knoflook ontgifting processen inschakelen van de tenen. Ze bevatten ook selenium, die de cellen beschermt. De exotische kurkuma is een ware zegen voor elk van de lever: De gele wortel herstelt beschadigde cellen, beschermt tegen toxines en vermindert de grootte van de gezwollen lever galwegen. Kurkuma past bij gerechten met rijst, het beste is als poeder (biologische markt, de gezondheid van voedsel op te slaan) en / of peper te gebruiken, want het is nog steeds effectief.

Rotwein und Schokolade

Als gevolg van de vermindering van overgewicht en een matige consumptie van alcohol de lever kan ontgiften

Controleer Uw Lever Waarden

Een grootschalige studie van Ijsland heeft aangetoond dat het regelmatig gebruik van medicatie kan schade aan de lever meer dan eerder gedacht. Vooral voor chronisch Zieken, bijvoorbeeld, moet als gevolg van Diabetes of reuma in hun voorbereidingen, is het slechte nieuws. Sinds de lever heeft geen zenuwcellen zijn schade is ontdekt, bovendien zijn het vaak te laat. Maar ook door middel van een gezond dieet, minder alcohol en het verminderen van overgewicht kunt u ontgiften van je lever. U kunt meer informatie vinden in ons artikel “drugs – is een gevaar voor de lever zijn.”

Voel je je Lusteloos? Vaak ontbreekt de motivatie? Dan is het tijd voor het lichaam om Wakker te worden. Op een detox nu is het Juiste ding om te doen.

U zult ontdekken dat in deze galerij, een praktische gids om de lever te ontgiften thuis!

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top