Snelevacature Amsterdam

Leverziekte: Als de lever schreeuwt om hulp

Gelb verfärbte Augen können oft erste Hinweise auf eine ernsthafte Lebererkrankung sein
Geel verkleurd ogen of een gelige huid kunnen aanwijzingen zijn van een ernstige aandoening van de lever worden vetrijk voedsel, alcohol en virussen in de lever moeilijk. De voortdurende strijd tegen gifstoffen in het lichaam overbelasting van het lichaam met de tijd. Het is vatbaar voor ziekten. Ze onopgemerkt blijven voor een lange tijd, draagt bij aan het falen van de lever om blijvende schade aan het totaal. Zo herken je de ziekte, de tekenen van lever!

Uitdagingen schade aan de lever

Als een high performance factory werkt de lever voor onze gezondheid. Het verzamelt voedingsstoffen in het lichaam, filters gevaarlijke gifstoffen uit het bloed en produceert gal voor de vertering. Ook voor onze hormonale balans, de lever is verantwoordelijk. Normaal gesproken is onze ontgifting Centraal stelt niets zo snel van de operatie – de lever is vrij veerkrachtig en herstelt snel van Overbelasting. Bijvoorbeeld, een deel is beschadigd bij een ongeval, kunt u de andere helft van de ongeveer 2 000-gram orgel waarvan de gehele performance en groeit met de tijd. Niettemin, het zelfgenezend vermogen van de lever worden beperkt.

De eerste tekenen van lever-en vaatziekten: vermoeidheid en vermindering van de prestaties

Die voelde voor overdag, met vaak ernstige vermoeidheid en een daling van de prestaties, moet zijn lever waarden gecontroleerd. Zowel in mei worden de eerste tekenen van lever-en vaatziekten, zoals cirrose van de lever of leververvetting, bijvoorbeeld omdat er niet genoeg toxinen kunnen worden gefilterd. Hoofdpijn optreden wanneer de lever is overbelaste met de besturing van het hormonale evenwicht. Het gaat om het “blokkeren” van de fijne bloedvaten, die wordt beschouwd als een trigger.

Erste Anzeichen für Lebererkrankungen: Müdigkeit, Leistungsabfall

De eerste tekenen van lever vermoeidheid en prestaties kunnen worden ziekten afval

De symptomen van leverziekte is niet duidelijk

Veel van de symptomen van een leveraandoening, echter, zijn niet duidelijk toegewezen. Om dit te doen, fijne bloedingen in het gezicht, evenals de snel opkomende blauwe plekken. Ook jeuk, verlies van eetlust, plotselinge en grote veranderingen in gewicht of een gevoel van druk in de rechter bovenbuik, zijn het vaak waarschuwing signalen. Een zieke lever pijn doet, maar nooit direct! Omdat de ziekten worden veroorzaakt In de lever. Er zijn, echter, het heeft geen zenuwcellen, die kon versturen van pijnsignalen. Het is pas wanneer de lever is sterk vergroot (bijvoorbeeld, vervetting van de lever), dan is uitgerekt uw mouw op en duwt. Dit veroorzaakt dan pijn.

 

Leverziekte: Algemene Oorzaken

Vaak worden virussen kan leiden tot een ontsteking. Deze Hepatitis – zoekt eerder dan geel bekend is – afhankelijk van de ziekteverwekker, chronische. Alcohol in de lever. Mannen niet meer mag drinken dan 400 ml wijn of 800 ml bier, vrouwen, nog slechts de helft van het. Normaal enzymen breken het toxine. In het geval van een hoge consumptie van alcohol, de Ontgifting is overweldigd, echter, door de schadelijke afbraakproducten in een winkel, en een vervetting van de lever. Als een resultaat, het kan ook leiden tot de zogenaamde levercirrose, het Orgel droogt en krimpt. Ook schadelijke stoffen kunnen worden (bijvoorbeeld Paracetamol), vooral in het geval van langdurige Overdosis. De concentratie van verontreinigende stoffen niet meer gefilterd door de lever, kunt u verblijven in het lichaam en maken je ziek. In het ergste geval kanker ontwikkelt.

 

Gelige huid: opmerking op een ziekte van de lever

Zoals velen van jullie weten, zijn gele, verkleurde ogen en een gele huid zijn vaak de eerste indicatoren van ernstige lever-en vaatziekten. De schuld van de zogenaamde Bilirubine, gemaakt van de rode kleurstof van het bloed in de cellen, en normaal gesproken uitgescheiden. De lever niet meer goed werkt, is vastgelopen Bilirubine in het lichaam. Ten eerste, het nestelt zich in de ogen, en later, als de waarde is twee keer zo hoog als normaal, zelfs in de huid. Een hogere bilirubine-niveau ook veroorzaakt ondraaglijke jeuk op het lichaam. Maar niet elk Symptoom van een slechte lever is verborgen lijden. Het kan ook gracht een onschadelijk, metabolische ziektes, zoals, bijvoorbeeld, de Meulen syndroom.

In gevallen van verdenking van een leverziekte: bloedonderzoek

U vermoedt dat een lever ziekte, moet je vragen om een bloed test (ongeveer 30 Euro) – indien er een vermoeden is gratis. Bijvoorbeeld, de bilirubine inhoud en de lever enzymen worden gemeten. Hoge waarden duiden op een ziekte, een echo-onderzoek, de dokter ziet, ten slotte, de vraag of en hoeveel de lever wordt aangevallen.

Geef een reactie

Scroll To Top