Snelevacature Amsterdam

Lichtvervuiling – Waarom doen we winkels moeten alle rollen

Sternenhimmel
Twee derde van de Europeanen om de sterren in de lucht moeilijk te zien als je hebt gezien van de woonplaats van de laatste Keer in de melkweg? Nooit? Dan bent u niet alleen, twee-derde van alle Europeanen te krijgen tot onze melkweg en vele andere hemellichamen nooit.

Om de schuld van de zogenaamde lichte vervuiling. De Lichte Verontreiniging Wetenschap en Technologie Instituut in Italië, heeft een lichte verontreiniging Atlas, waarin is aangegeven welke delen van de wereld zijn bijzonder verlicht. Kunstmatige licht dat in de nachtelijke hemel, zorgt ervoor dat de meeste stadsbewoners weten nauwelijks een echt donkere hemel.

We kunnen niet langer de sterren zien, is een gevolg van het. Meer ernstig, echter, is dat ons dag-nacht ritme volledig uit balans en onze innerlijke klok weet wanneer het slaaptijd is. Als een resultaat, het organisme is geplaatst onder extra Stress. Deskundigen zijn van mening dat licht draagt bij verontreiniging aan hoofdpijn, slaapstoornissen, en de symptomen van Uitputting.

De meeste van de nachtelijke hemel wordt verlicht met het licht van de verontreiniging Atlas in Singapore en een aantal Arabische Staten. “Hier, de hele bevolking woont niet in een hemel, dat is zo helder dat de ogen, het schakelen naar de visie van de nacht, het licht-onderzoekers.

Duitsland presteert goed onder de G20-landen relatief goed. Wie wil zien een echt donkere hemel met sterren, moet rijden, de Atlas, naar Madagascar of Groenland.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 14. Juni 2016

Geef een reactie

Scroll To Top