Snelevacature Amsterdam

Lycopeen Astma kan het risico

Lycopeen – de Tomaat kleurstof lijkt om de longen te beschermen tegen Astma preventieve werking.

Wetenschappers van de Universiteit van Newcastle, UK, in staat zijn geweest om aan te tonen in een nieuwe studie dat lycopeen kan beschermen tegen inflammatoire ontwikkelingen in de longen en dus het risico van Astma kan verminderen.1

Lycopeen, een carotenoïde die tomaten en rozebottels geeft het zijn rode kleur, het heeft als antioxidant voor een lange tijd al een goede reputatie. Onder andere dingen, op de gezondheid van het hart, de bloeddruk en de prostaat, het heeft een positieve invloed hebben. Daarnaast beschermt tegen osteoporose en vele andere ziekten, en heeft een Anti-Aging effect. In natuurlijke en kunstmatige Vorm, het wordt daarom gebruikt in voedingssupplementen en cosmetica.

Twee-voudige werking van lycopeen tegen ontstekingen in de longen

immunsystem lycopenDe anti-inflammatoire (anti-inflammatoire) effect van lycopeen in staat zijn geweest om aan te tonen dat de Britse onderzoekers in tests op muizen. De knaagdieren werden in twee groepen verdeeld. Terwijl de eerste groep was normaal gevoed en ontvangen van de tweede groep naast lycopeen aan het voedsel. De dosis overeen met het bedrag, overgedragen aan een volk, een dagelijkse inname van 50 milligram.

Alle dieren snoof de allergenen Eiwit Psychiatry voor het opwekken van Astma-achtige symptomen in hun longen. Het resultaat bleek dat de longen vocht van muizen in de lycopeen groep vertoonde ook na het Inademen van Ovoalbumine aanzienlijk minder Eosinofiele granulocyten.

Deze witte bloedcellen worden opgenomen in het resultaat van allergische of astmatische reacties. Een vermindering spreekt daarom voor een vermindering van allergische Allergisch. Daarnaast werd gevonden dat, terwijl in de controle groep het niveau van inflammatoire cytokines, Interleukine-4 (IL-4) en Interleukine-5 (IL-5) gestegen / gedaald in de lycopeen groep. Als een resultaat, de wetenschappers ontdekten dat de inname van lycopeen allergische-geïnduceerde ontsteking op twee manieren.

Aan de ene kant, lokaal in de longen en aan de andere kant, op een systematische wijze door middel van vermindering van de cytokine reacties van IL-4 en IL-5. Van zowel een beschermende resultaat effect van lycopeen tegen Astma.

Tomatensaus-voor-Astma-preventie

hagebutten antioxidantienDe inname van lycopeen kan worden in de Vorm van supplementen of door de normale voeding. Vrienden van de italiaanse keuken kan gelukkig hier, omdat de tomaten in blik hebben ongeveer 10 milligram lycopeen per 100 gram. In het geval van tomaat, is 62 milligram.

De Warmte toegevoegd aan het lycopeen geen schade. Integendeel, wordt verhoogd door het feit zelfs van de biologische beschikbaarheid, dat kan worden bevorderd door de toevoeging van vet, zoals Extra Vergine olijfolie. De smaak combinatie van tomaten, tomatenpuree, olijfolie, en misschien uien, knoflook, Oregano, Basilicum en een daling van rode wijn, door de manier, vooral goed al dente gekookte Spaghetti. Dus plezier in de zorg.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top