Snelevacature Amsterdam

Maag pijn wat te doen? Het beste middel!

Magenschmerzen - was tun?
Maag pijn – wat te doen als het gromt, plotseling, trekt en steekt? Krampen, stekende pijn, opgeblazen gevoel, braken, pijn in de maag-darmkanaal, waarschijnlijk weet iedereen. Maar wat te doen voor de maag pijn, dus het is een snel beter? Hier vindt u snel helpen.

Symptomen: pijn in de bovenste buik

Zoals je zal lijden

Prikkelbare maag: De vaak kramp-achtige pijn in de bovenbuik worden meestal veroorzaakt door inname van voedsel of verbeterd. Ze komen vaak voor in combinatie met een druk, Volheid, en het begin van verzadiging op. Andere symptomen: zure Oprispingen, Misselijkheid, braken.

Maag, buik-pijn in de boven – wat te doen?

Ernstige ziekten uitgesloten, overleg dan met uw huisarts. Hij helpt de oorzaken van de te zoeken. In kwestie ook Stress en emotionele onbalans in aanvulling op het dieet. U zet in op de lange termijn, ontspanning technieken

Symptomen: Ernstige, plotselinge buikpijn

Zoals je zal lijden

Abrupte begin, hevige pijn in de buik en een vergrote, gespannen buikspieren wijzen op een acute Buik (acute buik). Vaak Misselijkheid, braken, koorts en functionele aandoeningen van de darmen, zoals verstopping of diarree.

Plotselinge buikpijn, wat te doen?

Een acute Buik kan levensbedreigend zijn, en daarom Meteen naar het ziekenhuis. Omdat de symptomen kunnen worden veroorzaakt door een nierkoliek en intestinale obstructie of Intestinale perforatie. Alleen een snelle opheldering van de oorzaak en, vaak, een spoedoperatie kan redden van het leven van de Betrokken persoon.

Symptoom: vage pijn in de buik midden

Zoals je zal lijden

Talrijke zenuwverbindingen en spier vezels van het buik -, het bewegingsapparaat, in het bijzonder van de wervelkolom, is aangesloten. Tussenwervelschijf uitsteeksels, zenuwblokkade, verkeerde uitlijning of letsel van de lumbale wervelkolom zijn daarom ook een mogelijke aanleiding voor klachten.

Pijn in het midden-buik – wat te doen?

Een orthopeed moet duidelijk maken of aandoeningen of letsels van de wervelkolom. Is dit niet het geval is, krijgt u de oorzaken, meestal met zachte methoden, zoals osteopathie behandelt, massage, fysiotherapie of het trainen van de spieren in de fysiotherapie in het handvat.

Symptomen: maag knorren en een opgeblazen gevoel

Zoals je zal lijden

Constante Gevallen, geeft een prikkelbare darm. Door een verstopping kan kramp in de darmen en de lucht bijna te knijpen. Belangrijk: als het opgeblazen gevoel nog kortademigheid, hart benauwdheid en pijn in de borst, dan kan een hartaanval. Hier is het van essentieel belang om een arts te raadplegen.

Maag knorren en een opgeblazen gevoel – wat te doen?

Vermijd winderig voedingsmiddelen, zoals snoep, suiker, zoetstoffen, raw foods, spruiten, en peulvruchten. Eten in stilte, omdat in het geval van nerveus eten, slikken veel lucht. Dit gaat met het voedsel in de darmen, en gerommel. Zelfs een korte wandeling kan helpen om voorbij het vervelende gassen.

Geef een reactie

Scroll To Top