Snelevacature Amsterdam

Magnesium verlaagt hoge bloeddruk (bevestigd door een Meta-analyse)

Meta-studie bevestigt dat een kleine verlaging van de bloeddruk door middel van regelmatige inname van Magnesium. Dit wordt bevestigd in aanvulling op arginine, Vitamine B-complex, B6, foliumzuur en B12 en ook secundaire plantaardige stoffen met Procyanidins (OPC) is een ander onderdeel van effectieve, natuurlijke bloeddruk controle wetenschappelijk.

Hoge bloeddruk of hypertensie in de Westerse wereld de meest voorkomende gezondheidsstoornissen. Duitsland neemt een toppositie. Volgens een studie van het Robert Koch Instituut van de systolische waarde zijn 44 procent van de vrouwen en 51 procent van de mannen in dit land permanent is dan 140 mmHg en/of diastolische meer dan 90 mmHg.

Met toenemende leeftijd de incidentie van hypertensie neemt toe totdat het groter is dan van over de 60 jaar oud, de 80 procent mark. Bijzonder problematisch is dat een van het ontwikkelen van een hoge bloeddruk is onopgemerkt, meestal in de loop van vele jaren en dus onbehandeld. Bijvoorbeeld, slechts vijf procent van de Federale burgers te nemen van bloeddrukverlagende medicatie (1).

Op lichaamsbeweging, gewicht en het dieet

Bloeddruk te reguleren is echter niet alleen medicatie. Oefening, minder gewicht en een gezonde, uitgebalanceerde voeding, vooral in combinatie – ook geweldig positieve effecten.

Aandacht verdient ook het mineraal Magnesium, zoals een meta-studie door wetenschappers uit China, Japan, Canada en de verenigde staten nog eens bevestigd. De onderzoekers suggereren dat er, op basis van hun gegevens, is een causaal verband tussen de inname van Magnesium supplementen, en het verlagen van de bloeddruk bij volwassenen. Echter, de aangetoonde effect is niet bijzonder groot.

Een multinationaal Team onderzoekt bijna drie dozijn studies

Maar eerst de structuur van het onderzoek: Het internationale Team van wetenschappers geselecteerd 34 studies voor uw project. In hen de gegevens van een totaal van 2028 kwamen de deelnemers samen. De structuur leeftijd varieerde tussen de 18 en 84 jaar oud. Bovendien worden zowel personen met een normale bloeddruk, evenals met overdreven. Magnesium supplementen in een gemiddelde dagelijkse dosis van 368 milligram nam 1.010 deelnemers. De gemiddelde inname keer was drie maanden. De rest van de 1.018 proefpersonen werden gebruikt voor de controle en kregen een placebo.

Het verlagen van de bloeddruk met Magnesium

Na alle andere factoren in aanmerking werden genomen en gefilterd, resulteerde in de evaluatie dat de inname van Magnesium leidt tot een verlaging van de bloeddruk waarden een gemiddelde van 2.00 mmHg systolisch en 1.78 mmHg diastolisch. Verdere statistische analyse bleek dat de bloeddruk is al vanaf vier weken nemen van de dagelijkse 300 milligram Magnesium omlaag.

In hun Meta-studie, de wetenschappers onthullen geen significante vermindering van de bloeddruk met Magnesium, maar twee dingen in gedachten te houden: de meerderheid van de studies zijn klein in omvang en worden gekenmerkt door een relatief hoge drop-out tarieven. Aan de andere kant, de studies van een hogere kwaliteit en een mindere deel van de drop-Outs toonde een opvallend grotere verlaging van de bloeddruk door Magnesium.

Het is daarom, zoals de auteurs stellen in hun conclusie, nuttige, extra goed ontworpen studies over de Magnesium heeft invloed op de start van de druk (2).Tot dan, het is mogelijk om te adviseren nog steeds, in het geval van hoge bloeddruk Magnesium. Vanwege de bijwerkingen van Magnesium inname zijn niet te verwachten, zodat de intake kan alleen worden of nuttig minder nuttig, maar niet schadelijk.

(1) Janhsen, Katrin, et al., Het Robert Koch Instituut (Ed.), Federale rapporteren van gezondheid – nummer 43 – hypertensie, December 2008. (2) Zhang Xi, et al., Effecten van Magnesium Suppletie op de bloeddruk – Een Meta-Analyse van Gerandomiseerde Dubbel-Blinde Placebo-Gecontroleerde Studies, Hypertensionaha, 11 juli 2016, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Geef een reactie

Scroll To Top