Snelevacature Amsterdam

Magnesium vermindert het risico van hart-en vaatziekten

Het mineraal Magnesium is geassocieerd met een beschermende functie tegen hart, het resultaat van een grotere studie.

Een ideale toevoer van Magnesium ondersteunt meer dan 300 biochemische reacties in het organisme. Het maakt het mogelijk voor de normale functie van spieren en zenuwen, stabiliseert het hartritme, evenals het immuunsysteem en bevordert een gezonde, sterke botten. Daarnaast heeft het een positief effect op de bloedsuikerspiegel en speelt een rol in de regulatie van de bloeddruk. Een goede voeding kan verder voorkomen tegen Vermoeidheid, spierkrampen en zelfs een beroerte, hartaanval en kanker van de dikke darm.

De dagelijkse behoefte aan Magnesium is echter moeilijk te kwantificeren. Kinderen van ongeveer 80 milligram van de dag. Volwassen vrouwen hebben ongeveer drie keer, tijdens de zwangerschap, echter, goed voor meer dan 300 milligram en lactatie tot 400 milligram. De laatste twee waarden zijn ook van toepassing op gezonde mannen, als ze fysiek matig actief.

In individuele gevallen aan de eisen kan variëren, maar is duurzaam en de situatie is zeer sterk. Dan, ondanks een magnesium-rijk dieet, bijvoorbeeld volkoren producten, noten, noten, vis, en vooral donker fruit, suppletie is noodzakelijk. Dit dient echter wel te worden afgestemd beste met de arts en in verschillende delen van de dag. Een Overdosis van Magnesium kan zeer negatieve gevolgen voor het hart en de nieren.

De analyse een onderscheid gemaakt tussen magnesium gehalte in het bloed en in de food

blutdruck bluthochdruckWat is de bijdrage van Magnesium voor het behoud van een gezonde, konden onlangs aantonen dat de wetenschappers van de Harvard-Universiteit, behorend bij het College of public health, Boston, VS.1 In hun Meta-analyse dat rekening is gehouden met de gegevens van ten minste 313.041 mensen van 16 studies en kwam als een zeer robuust resultaat is dat de onderzoekers met de voordelen voor de gezondheid van het hart. Hier weer geconcentreerd op de twee meest voorkomende aandoeningen, ischemische of coronaire hartziekten (IHD) en hart-en vaatziekten (HVZ).

Bovendien heeft de US-Amerikaanse wetenschapper, beschouwd als het magnesium gehalte in het bloed gescheiden van de absorptie van magnesium via de voeding. Dit onderscheid is te wijten aan de reeds verhoogd, sterk uiteenlopende individuele behoeften zinvol is. Het kan dus gebeuren dat een Persoon zich professioneel uitgedaagd zwaar of nier-of darmklachten, met een hogere magnesium inname hebben een lagere concentratie in de bloedbaan, bestaande uit, als een Persoon, die dit niet waar is.

Aanzienlijke reductie van het CVD of IHD risico

herz blutdruck MagnesiumNa evaluatie van de gegevens is gebleken dat een toename van het magnesium gehalte van 0,2 µmol per Liter Serum tot een vermindering van het HVZ-risico ‘ s door met maar liefst 30 procent. Een relatie tussen de hoeveelheid Magnesium in het hart-en vaatstelsel en IHD kon niet worden gedetecteerd.

Dit was echter niet het geval, zoals de onderzoekers beschouwd als de gemiddelde inname van Magnesium. Afgezien van het feit dat de wetenschappers waren in staat om te bepalen van een gunstiger effect als werd het mineraal stof in plaats van supplementen, uit eten, resulteerde in een vermindering van het risico van coronaire hart-en vaatziekten zijn ook maar liefst 22 procent.

Kritisch, hadden de onderzoekers zeggen echter, dat het was in de tijd van hun analyse om een observationele studie is dat het niet mogelijk is een verklaring over causale relaties. Hier, meer experimentele en gerandomiseerde klinische studies zijn nodig voor het beoordelen van de plausibiliteit van de gegevens oorzaak-effect met feiten te onderbouwen.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top