Snelevacature Amsterdam

Man Boobs – wanneer u een zaak voor de dokter?

Gynäkomastie
Big-Tits – wat veel mannen en vrouwen, niet willen leren meestal op de harde manier. En toch kan het gebeuren, dat de mensen groeien in de borst. Wat zijn de oorzaken?

De medische term voor man Boobs is gynaecomastie. Het treft vooral oudere mannen. In de leeftijdsgroep van 50 – tot 69-jarigen, ongeveer één op de drie mannen ontwikkelen Borsten.

Een onregelmatig vergrote mannen borst kan verschillende oorzaken hebben. Ten eerste, er is een verschil tussen pseudo-gynaecomastie en gynaecomastie. De eerste is een gevolg van Obesitas, wanneer in de borst gebied veel vetweefsel is opgebouwd. Dit type van borstgroei, kan de pers, in het Algemeen, door middel van sport oefeningen (zoals bench, push UPS) en gezond, calorie-arm dieet worden teruggedraaid. Andere oorzaken van de “echte” gynaecomastie. Niet vet, maar een verhoogde vorming van klierweefsel van de borst tot borst groei. Met uitzondering van de melk wordt in de melkklieren van de getroffen mannen ziet eruit als een vrouwelijke borst. Een grotere gevoeligheid voor pijn, gevoelens van spanning en ook op een hoger risico op het ontwikkelen van borstkanker.

Wanneer spreekt men van een man ‘ s chest?

Gynaecomastie kan komen in de verschillende fasen. Voor sommige mannen, is slechts een lichte rondingen vormen rond de tepel, die niet zichtbaar onder de kleding. In de meer gevorderde stadia van een cupmaat C kan worden bereikt. In sommige gevallen is slechts één van de borst wordt beïnvloed.

Die moet naar de dokter?

Een pseudo-gynaecomastie, in het gevolg van Overgewicht is niet een gezonde levensstijl, is daarnaast echter medische zorg. Gynaecomastie is meestal een gevolg van de ziekte te wijten aan een verstoorde hormonale balans en het moet worden beoordeeld door een arts. Maar wat zijn de mannen met overgewicht zal herkennen gemakkelijk, of in uw borst bestaat uit vetweefsel, of klierweefsel? Het antwoord biedt een eenvoudige pinch test: vetweefsel is meestal niet gevoelig voor pijn, terwijl klierweefsel is gevoelig voor druk van buitenaf reageren, Knijp-en belastingen (zoals in de Sport) is niet meer reageert. Als een Algemene regel: zodra een man merkt dat zijn borst, zonder enige aanwijsbare reden is gewijzigd, moet een arts worden geraadpleegd. Deze zal controleren of de meeste van de tijd, wat zijn de oorzaken van de groei.

Gynäkomastie

Bier is één van de oorzaken?

In bijna alle gevallen, een Overproductie van het vrouwelijk geslachtshormoon, Oestrogeen wordt gebruikt in combinatie met een verlaagd niveau van testosteron de reden voor gynaecomastie. De Trigger voor deze kan van bepaalde medicijnen (proton pomp remmers, prostaat drugs, opiaten, enz.). Ook drugsgebruik de oorzaak van kan zijn. Door overmatig gebruik van alcohol of THC (Cannabis) kan het verminderen van de lever voldoende Oestrogeen. Er zijn artsen, vooral bier maken de borst groei. Dus, in de vrouwelijke brouwen met hop opgenomen Fyto-Oestrogenen (plantaardige Oestrogenen) toename van het aandeel van de vrouwelijke geslachtshormonen bij mannen. Door de verhoogde niveaus van Oestrogeen, zoals in het geval van vrouwen een borstvergroting. Ook de omgeving kan worden voor mannelijke borst groei, zoals wanneer de Patiënten zijn blootgesteld aan hoge hoeveelheden Ftalaten (plastic weekmakers). Deze zijn vermoedelijk van invloed op de menselijke hormoon systeem en de vruchtbaarheid van mannen te beperken. Ook andere aandoeningen, zoals hyperthyreoïdie, hormonale invloed tumoren, of nierinsufficiëntie kan het voordeel mannelijke borst groei.

Pseudo-Gynäkomastie

In sommige gevallen van obesitas is de oorzaak voor mannen Borsten.

Hoe kunt u het verwijderen van een man ‘ s chest?

Ook geïsoleerde gevallen van de Puberteit gynaecomastie kan optreden als gevolg van tijdelijke hormonale schommelingen bij adolescenten. Deze verdwijnen meestal in 90 procent van de gevallen, zonder therapeutische interventie binnen twee jaar weer alleen. De toestand aanhoudt, moet worden behandeld de oorzaak van de borstgroei. Medicatie de oplossing van gynaecomastie wordt meestal met medicijnen die het onderdrukken van het vrouwelijk geslacht hormonen. Dit Danazol wordt meestal gebruikt bij vrouwen voor de behandeling van endometriose. Omdat de hormonale therapie is niet in alle gevallen succesvol, zoals veel mannen alleen het Alternatief van de operatie. De chirurg verwijderd van het klierweefsel met behulp van een canule en gemodelleerd op de borst en dan weer naar een mannelijke Vorm. Deze activiteiten worden meestal uitgevoerd en links een klein litteken en geen gevolgen zijn.

Untersuchung einer Gynäkomastie beim Arzt

Een arts kan bepalen wat de oorzaken zijn van een vergrote mannelijke borst.

Niet uit schaamte het bezoek aan de arts om te voorkomen dat

Dit Betreft, moeten vertrouwen, maar eens naar de dokter. In feite, psychische problemen worden toegevoegd naast de gezondheidsrisico ‘ s, veel mannen nog steeds. Uit schaamte niet om te laten zien dat veel van degenen die Getroffen met gratis bovenlichaam, vermijd zwembaden, en zelfs de arts afspraken. De liefde van het leven kan worden beïnvloed door gynaecomastie. Veel mannen zijn zich niet bewust dat ze niet jouw Probleem is alleen, en je medisch goed geholpen kunnen worden. Zelfs als de vergrote Borsten zijn geen medische zorg, die moet worden genomen in geval van zware psychische belasting voor de invloed op de operationele kosten van het ziekenfonds.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top