Snelevacature Amsterdam

Marion Kracht heeft drie nieren: “homeopathie maakte me gezond”

Marion Kracht
Monika Kracht heeft drie nieren, waardoor ze vaak problemen: met homeopathie, kon je versla je die Lijden aan chronische pyelonephritis aan nierstenen: De rioolwaterzuiveringsinstallatie van ons lichaam is vatbaar voor vele Lijden. Globuli gratis hulp effectief en zijde-effect.

Als een Tiener, actrice Marion was Crasht heel vaak ziek is en voortdurend in ziekenhuizen, maar ze was nooit echt genezen. “Op een bepaald punt, een homeopaat gaf me twee Pessaria en mijn Probleem was weg,” zegt de TV-Ster. Omdat: Kracht heeft drie nieren, en vele jaren van ontsteking van de nier-bekken en koliek. “Sinds ik neem homeopathische remedies, ik had twee misschien drie keer een nierziekte, maar anders nooit meer!” Al 30 jaar is ze te vertrouwen op de zachte, natuurlijke geneeskunde.

Dus, de Bolletjes act

Homeopathische remedies spelen van het lichaam een beetje. Je stoffen die een signaal van het lichaam op een ontsteking, een blessure of een reactie op stress – en precies daar waar 70 procent van ons immuunsysteem cellen bevinden zich In het maag-darmkanaal. Het organisme reageert onmiddellijk. Hij probeert het Probleem op te lossen en geneest bijna terloops de actuele klachten. Voor de meest voorkomende ziekte van de nier, wij hebben voor u de beste homeopathische middel.

Nier-bekken ontsteking

Timer bacteriën die opsteeg uit de blaas en de nier-bekken ontsteking trigger. De symptomen zijn onder meer pijn tijdens het plassen, pijn in de rug, koorts en vermoeidheid. Om de identificatie van de ziekteverwekker, moet je zeker naar de dokter gaan. Het beste middel: Om de uitscheiding van de bacterie heeft bewezen Cantharis D12: In Acute gevallen elk uur, vijf Bolletjes. Van het geluid van de klachten, de gave van drie tot vier keer per dag te verminderen.

Nierstenen

Nierstenen optreden als componenten van de urine kristallen te vormen. De oorzaak kan van erfelijkheid, het ontbreken van een vloeistof of een metabole ziekten, zoals Diabetes. Vaak gaan ze zelf. Afhankelijk van de locatie en de grootte van de stenen kan leiden tot pijnlijke kolieken. Dan moet je met een nier-spiegelen.

De beste zijn betekent: kleinere nierstenen te spoelen, Berberis Vulgaris D4 behulpzaam. Elk uur, vijf Bolletjes toe te passen. In het geval van koliek heeft Twee nemen Colocynthis D12 bewezen tot drie keer per dag vijf Bolletjes.

 

De Nieren: Ons Orgel Van Ontgifting

Vitale filtratie: De nieren produceren urine, en toxische metabolieten bovendien leiden tot producten die in het bloed van het lichaam: In de renale cortex, de werkende eenheden van de nier genoemd nefrons. De Renale bloed-lichaampjes zijn gelegen. Door hun fijne poriën filteren de afvalstoffen uit het bloed en de urine, de gifstoffen uit het lichaam. De piramides in het bijniermerg zijn bedekt met kleine Openingen genaamd de urine porie. Over deze de van de Renale bloed-lichaampjes die, urine overgaat in de nier kelken die fuseren in de nier-bekken. Dit leidt op zijn beurt in de urineleider, kan de urine stroomt in de blaas wordt uitgescheiden.

 

Nier-cysten

Artsen verwijzen als vloeistof gevulde capsules in de nier. Behandeld, moet dit alleen wanneer ze pijn veroorzaken. De cysten zijn zeer groot, vaak helpt alleen een chirurgische verwijdering.

De beste zijn betekent: In het geval van een Algemene tendens naar de vorming van cysten homeopaten Api ‘ s raden de C30, vijf Bolletjes keer per dag.

Chronische Nierinsufficiëntie

De functie van de nieren is verminderd, zodat deze correct werkt. Oorzaak kan zijn van Diabetes, hoge bloeddruk, pijnstillers of ontsteking. Vaak, de conditie verbetert als de onderliggende ziekte behandeld is. In ernstige gevallen, dialyse of Transplantatie noodzakelijk.

De beste zijn betekent: In het geval van lage expressie van Fosfor D12 ondersteunend kan zijn. Om dit te doen, eenmaal daags vijf Korrels oplossen in uw mond.

Geef een reactie

Scroll To Top