Snelevacature Amsterdam

Meer dan alleen een bump – Zoals een paardrij-ongeluk het leven van Anke opgeslagen

Nur der Gang zum Arzt wegen einer kleine, harmlos erscheinenden Beule rettete Anke das Leben
Een onschuldige val van een paard, maar op het juiste moment, zo bleek later. Alleen naar de dokter gaan, want van een klein, onschuldig bultje opgeslagen Anke leven In een onschuldige val van haar paard een hobbel te Anke verplaatst naar het hoofd. Omdat dit beter onderzocht, vonden ze een hersentumor. Het verhaal van een gelukkig toeval.

Teder Anke streelt de manen van Sparky. Ze voedt en striegelt Haflinger Merrie, ritten, die normaal op een dagelijkse basis met haar. Een eerste zware klap van het noodlot, vijf jaar geleden, laat Anke op het moment, comfort voor uw viervoeter naar op zoek bent. Anke ‘ s vader was overleden in een auto-ongeluk. Voor twee jaar, en nog een verband bestaat tussen het meisje en het paard, maar toch. Omdat, als het lot van crazy speelt soms: paardrijden ongeval opgeslagen Anke leven!

De val van het paard was Anke ‘ s geluk

Het gebeurde in de manege hal, in neder-Oostenrijk, een kleine stad, waar Anke thuis: “ik was opgestegen, had een voet in de stijgbeugel, wilde alleen maar om uit te glijden in het zadel als omhooggekrulde Sparky.” De student verloor zijn evenwicht. Een onschuldige val, maar op het juiste moment, zo bleek later. Anke vertelde haar moeder niets van het ongeluk: “Anders zou ik hebben om misschien nog rijden ban …” Echter, als de bult, na een week, nog steeds was er, bekende ze aan haar moeder het incident. U hebt verzonden Anke naar de dokter, vermoedde niets Mis, maar aangeraden verdere observatie.

Plotseling verscheen pijn

Een paar dagen later Anke kreeg een ernstige hoofdpijn die niet zou stoppen en meer en meer. Vervolgens Anke werd opeens zwart voor de ogen: “ik was gewoon zitten in de voorkant van de Computer, de inbeslagneming overgegaan, maar er bleef een sluier. Ik kon het niet goed zien.” Een eye dokter Anke naar een speciaal onderzoek. De Artsen hadden geen goed nieuws: “dank u, het is de bump, het heeft niets te maken met de val van het paard. Integendeel, uw geluk was. Omdat u niet zou hebben bezocht de arts kan geen medische hulp te laat!” De bittere diagnose hersentumor! Na de operatie bleek dat de Tumor is kwaadaardig, en Anke te verduren kreeg chemotherapie. Anke: “Het was een slechte, slechte tijd voor me, vol van pijn en tranen.” Maar Anke was in staat om uit te houden: “dankzij mijn gezin, moeder, zus Susanne, mijn vrienden en goede Dokters.” Nu Anke is gelukkig slechts op één ding: “Mijn eerste rit na een lange tijd op Sparky, mijn Redder.”

Geef een reactie

Scroll To Top