Snelevacature Amsterdam

Melk en supplementen zijn de belangrijkste bronnen van Vitamine D bij kinderen

In Canada, voedingssupplementen en de melk van de koe stralen zijn belangrijk in de Vitamine D-aanvoer van de zon.

Het gebrek aan Vitamine D is in het Noordelijk halfrond, is een ernstig Probleem. In sommige landen zijn mensen die proberen om te gaan met de verschillende voedingsmiddelen en Vitamine D is toegevoegd. In Canada, bijvoorbeeld, de melk van de koe is verrijkt met de zonneschijn-vitamine.

Volgens een studie van de Afdeling onderzoek van het St. Michael ‘ s Hospital in Toronto. Hier vonden de onderzoekers dat de meest effectieve inname van Vitamine D voor kinderen onder de leeftijd van zes jaar door middel van voedingssupplementen (versterkte) melk.

Het is verbazingwekkend: De Canadezen in het voordeel van deze nog voor de natuurlijke synthese van Vitamine D door de inwerking van UV-straling op de huid.

Zonder additieven, het Vitamine D-gehalte in sommige voedingsmiddelen in de Winter dramatisch

Milch vitamine spurenelementeVoor dit doel, de onderzoekers geanalyseerd team in het kader van de “TARGet Kinderen! Studie” het Vitamine D-gehalte in het bloed van 1.896 gezonde kinderen van voorschoolse leeftijd.1

De hoogste concentraties werden gemeten bij de jongeren die nam dagelijks een Vitamine D Supplement en ook een dag, twee kopjes melk dronk. Hier, men zou kunnen stellen dat deze resultaten voor Canada zijn typisch.

Vanwege de geografische ligging van de Noord-Amerikaanse land, is het niet verwonderlijk dat de zonne-straling heeft slechts weinig invloed op de aanvoer van Vitamine D. daarnaast is de melk van de koe van nature erg weinig Vitamine D.

Zoals met vele anderen, in principe, Vitamine D-bevattende voedingsmiddelen, is het zelfs zo dat de melk in de Winter (dus in de tijd van het jaar, waarin het lichaam het meest op de levering van deze Vitamine geïnstrueerd), slechts een fractie van de Vitamine D, is het in de zomer. Van de canadese bevolking, rijst compressor deel, echter, ligt op dezelfde breedtegraad als Duitsland.

[box type=”info”]Canada, verbinden wij met de sneeuw, lange Winter, en Toendra ‘ s. De meerderheid van de Canadezen woont langs de zuidelijke grens van het land en naar het Zuiden van de 50. Breedtegraad. Naar het Zuiden, daarom, als een van Frankfurt am Main. De resultaten zijn vrij overdraagbaar naar Duitsland.[/box]

Extra Vitamine D leveren aanbevolen – Canadese studie geeft stof tot nadenken

baby ernaehrung vitamin d rachitisToch is het uitgesloten dat een Vitamine D-tekort is een belangrijke ziekte vormt een risico in zich. Astma en allergieën zijn geassocieerd met een Vitamine D-tekort, een beperkte vruchtbaarheid van de man is het resultaat van de Vitamine D-tekort. Kinderen hebben vooral behoefte aan Vitamine D voor bot-en spieropbouw (rachitis profylaxe, mede door de arts voorgeschreven en vergoed door het ziekenfonds), alsmede aan de ontwikkeling van een intact zenuwstelsel.

Maar oudere mensen zijn afhankelijk van een voldoende niveau aan Vitamine D om osteoporose profylaxe.

Daarnaast is er een defect in de latere jaren, kan verhogen het risico van hart-en vaatziekten, sommige kankers, Diabetes en andere ernstige ziekten. Als de zon ontbreekt, dus het is raadzaam een aanvullend pensioen.

Naast voedingssupplementen, vet komt hier alleen maar vis in kwestie, die, zelfs in de Winter, nog relatief rijk aan Vitamine D. Een goede voeding is ook visolie capsules, Vitamine D en waardevolle Omega-3-vetzuren. De studie van Canada kan als voedsel voor gedachte, of, zoals in het geval van Jodium is vaak het geval, de toevoeging van Vitamine D in gewone voedingsmiddelen om de Situatie te verbeteren.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top