Snelevacature Amsterdam

Menstruatie: De 10 meest voorkomende mythen

Frau hat Heißhunger auf Schokolade
Tijdens de Menstruatie, vrouwen hebben meer kans om hunkeren naar iets Zoet – schuld van de hormonen. Wat is ook waar of onwaar? De mythen-Check vrouwen hebben tijdens de menstruatie een chocolade Jieper, puistjes op de kin, en in een slecht humeur? Warmte verlicht het ongemak? En de mannen-periode is er echt? De praktijk Vita is gekeken naar de meest voorkomende menstruatie mythen, de waarheid en de waarde van absurde absoluut recht.

Vrouwen en hun dagen. Terwijl sommigen denken dat met zorg aan het feit dat je menstruatie begint te vervagen, anderen hebben een minder groot Probleem. De reden voor dit is De menstruatie voor elke vrouw verschillend is.

De onwetendheid rond de menstruatie en de pijn in verband met deze is groot. De praktijk Vita korte metten met de meest populaire mythen over de Menstruatie.

Waar of niet waar? Zoek het nu uit!

De eerste anticonceptiemiddel voor de vrouw

 

 

Prof. Dr. med. Kai J. Bühling, specialist in de gynaecologie en verloskunde in Hamburg, biedt verschillende vormen van anticonceptie.

Ook mannen hebben hun periode?

Wetenschappers waren in staat om kort te bewijzen: Een soort van mannen-periode, er zijn eigenlijk. Dus, elke vierde man lijdt keer in een maand bij een premenstrueel syndroom. Het manifesteert zich in de prikkelbaarheid, de vermoeidheid, het hunkeren naar, nervositeit, maar ook lusteloosheid en depressie. Voor de studie, van een totaal van 2400 personen werden gevraagd over de verhouding van vrouwen en mannen werd in evenwicht gehouden.

Wat is PMS?

Prikkelbaarheid, borsten, stemmingswisselingen – veel vrouwen bang voor de “dagen vóór de dagen”. Ongeveer elke vierde vrouw heeft last van het premenstrueel syndroom, of PMS. Het treedt meestal op in de tweede helft van de cyclus, dat wil zeggen ongeveer één tot twee weken voor de periode, vandaar de term “premenstrueel syndroom” – en dan verdwijnt de menstruatie.

PMS voor mannen – een mythe?

De exacte oorzaken zijn nog niet bekend, het meest waarschijnlijk, maar hormoon schommelingen waaraan elke vrouw reageert anders. Psychotherapeut en auteur Jed Diamond legt in zijn boek “De Irritable Male Syndroom”, zoals schommelingen in de hormonale balans in de gemoedstoestand van mensen kunnen beïnvloeden. Dus, het mannelijke lichaam is onderworpen aan een hormonale cyclus, die maandelijks herhaald en voor de mannen de periode in rekening te brengen. Het is belangrijk voor beide partijen: PMS kan worden heel ongemakkelijk, maar is onschadelijk.

Geef een reactie

Scroll To Top