Snelevacature Amsterdam

Menstruele pijn kan worden verlicht met pine bark extract

Pijn tijdens, als een regel, vergelijkbaar met hoe vaak premenstruele klachten (PMS), en ze zijn voor de getroffen vrouwen even ongemakkelijk en meer dan alleen een maandelijkse Ergernis. Met pine bark extract het lichaam de eigen afweer versterkt kan worden, is de regel van het verlichten van pijn.

In Duitsland, bijna tien procent van de vrouwen in de vruchtbare leeftijd zijn de pijn van sterke regel, of “dysmenorroe”. Bij zeer jonge vrouwen die hebben niet bereikt de 20e verjaardag, zelfs tot 90 procent. Een nieuwe studie uit Japan heeft ontdekt dat, als een regel klachten in veel andere gebieden, bewezen bark extract van Mediterrane pijnbomen (Pinus pinaster oude, ontkalkte, getest op de middelen van het merk Pycnogenol®), kunnen effectief worden gebruikt.1

De wetenschappers van de medische school van de Kanazawa Universiteit in Japan Ishikawa werd gevolgd door de invoering van de regel, de pijn zal worden uitgebracht door ontstekingen of inflammatoire processen, de kramp pijn veroorzaken die kan zo sterk zijn dat ze leiden tot de volledige onvermogen om te handelen. Meestal zijn de klachten van dysmenorroe klassieke pijn niet gebruikt worden: niet-steroïdale anti-inflammatoire middelen (nsaid ‘ s – niet-steroïdale anti-inflammatoire drugs) zoals Aspirine® (acetylsalicylzuur, afgekort ASA) of Ibuprofen® als pijnstillers.

Pijnstillers kunnen bijwerkingen hebben

regelschmerzen Dysmenorrhoe medikamenteOnbetwiste acetylsalicylzuur heeft vele goede eigenschappen, en vaak is voor regelmatig gebruik voor bijvoorbeeld hart-en vaatziekten, geadviseerd. De dosering is echter, in het geval van het dagelijks 100 milligram, of een beetje meer.

Tegen de pijn gebruikt, te weinig. Te dien einde, 500 tot 1000 milligram tenminste. Het effect duurt slechts enkele uren. U moet dan opnieuw acetylsalicylzuur. Grotere hoeveelheden, kan echter leiden tot een aantal bijwerkingen, zoals maag ongemak. Bovendien is de werkzaamheid van nsaid ‘ s in het geval van krampachtige pijn is over het algemeen controversieel.

Pine bark extract is zeer rijk aan anti-inflammatoire flavonoïden, en OPC. Catechine, Epitechin en Taxifolin worden hier genoemd. Als menstruele pijn worden veroorzaakt door inflammatoire processen, zodat kan worden aangenomen dat dit anti-inflammatoire flavonoïden kan het voorkomen van het ontstaan van pijn, of op zijn minst beperken.

Onderzoek geeft aan dat het effect op lange termijn van pine bark extract

pinienrindenextrakt wirkung Regelschmerzen pycnogenolEen totaal van 116 vrouwen in de leeftijd van 18 tot 48 jaar met menstruele pijn deelgenomen in een dubbel-Blinde studie. Aan het begin van het Onderzoek geaccepteerd in het geval van die vrouwen die geen Analgetiker omzet, dat je last hebt van menstruatiepijn op een laag niveau. Pijnstillers gebruikt werden, de wetenschappers gingen naar een dysmenorroe.

De deelnemers werden gevolgd voor vijf menstruele cycli, die werden verdeeld in drie secties. De eerste twee cycli werden gebruikt voor het verzamelen van gegevens. Tijdens de volgende twee cycli, de vrouwen werden willekeurig verdeeld in twee groepen. De onderwerpen van de ene groep kreeg dagelijks een capsule met 60 milligram pine bark extract. De capsules van de tweede groep die een Placebo. Na de Stopzetting van de capsules is een andere menstruele cyclus, het was nodig om te wachten voor de resultaten. Tijdens de periode van onderzoek, de vrouwen werden geen beperkingen opgelegd aan de inname van nsaid ‘ s, echter, gebruik dient te worden gedocumenteerd.

In het resultaat, vonden de onderzoekers dat er onder de vrouwen met een licht Algemeen geen verschillen tussen de pine bark extract en Placebo pijn van de groep werden waargenomen. De deelnemers waren echter geplaagd door ernstige ongemakken, dus dysmenorroe, verplaatst aanzienlijk aanzienlijke voordelen van de inname van de pine bark extract. Ze zijn niet minder afhankelijk worden van de inname van nsaid ‘ s. Ook het verkorten van de duur van de maandelijkse pijn symptomen met een gemiddelde van 2.1 dagen tijdens de eerste en tweede waargenomen maandelijkse cyclus van 1,3 dagen in de derde en vierde cyclus.

Zelfs na de toekenning van pine bark extract werd ingesteld, weer kwam de pijn symptomen niet onmiddellijk. Dit suggereert dat pine bark extract kan zich, in tegenstelling tot de pijnstillers hebben een effect op de pijn veroorzaakt.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top