Snelevacature Amsterdam

Met Chili en Capsaïcine afslanken? Studies tonen een succes!

De werkzame stof in pepers kunnen stimuleren de verbranding van vet. Dit is aangetoond in een studie uit de Verenigde Staten.

Van de pittige keuken is een onmisbaar onderdeel: De chili peper. Al is het alleen maar met Christopher Columbus op het einde van de 16e eeuw. Eeuw, van Midden-en Zuid-Amerika, de eerste van Spanje, was, als het vormt de basis van de vele Europese gerechten en nationale gerechten. Dus, bijvoorbeeld, de Balkan keuken is goed met de aromatische de vurige en door de manier, vitamine heel bijbehorende rijke paprika ‘ s.

In uw huis, de pepers worden verbouwd in een extreem warme gebieden. In het proces, hoe meer zon, hoe warmer de paprika ‘ s zijn. Op het Schiereiland Yucatan, de Staten van Mexico, Guatemala en Belize om te groeien pepers die zo pittig dat je zelfs niet kan worden geoogst met blote handen. Berucht Is vanwege de verscheidenheid Habanero, die bereikt zijn grootste scherpte vandaag onder de naam van Capsicum chinense in Zuidoost-Azië, Midden-Amerika en de Verenigde Staten.

Op de top van de scherpte, de Indische Bhut-Jolokia, het Caribisch gebied, Trinidad moruga scorpion, evenals de Amerikaanse Carolina Reaper, met pieken van meer dan een Miljoen euro, bijna twee miljoen, of tot ongelooflijke 2,2 miljoen Scoville eenheden (SCU). In vergelijking, klassieke Tabasco saus brengt het alleen om de “lepel” de 5.000 SCU.

Capsaïcine stimuleert de verbranding van energie

Chili und Capsaicin zum AbnehmenVerantwoordelijk voor de scherpte en de basis voor de Scoville-eenheden van de paprika-een typisch stof Capsaïcine. Nu kunnen verschillende redenen zijn, vaker wanneer de pepers in de maaltijden. Een team van onderzoekers van de Universiteit van Wyoming heeft gevonden dat de Capsaïcine kan helpen de overtollige kilo ‘ s smelten of te laat in de eerste plaats.1

In staat waren om dit te doen bewijs door middel van een studie op muizen. De wetenschappers hebben ontdekt dat Capsaïcine, de opkomst van warmte bevorderen de stofwisseling, en receptoren kan activeren in een wit opslag van vet cellen, evenals een bruine verwarmen van vetcellen, de verbranding van energie.

Met Capsaïcine, gewichtstoename voorkomen

Waarom zijn onderzoekers nu, echter, dus zorg ervoor dat de Capsaïcine was om deze stimulatie van de stofwisseling verantwoordelijk? Het antwoord is heel simpel. Voor hun studie gebruikten ze twee verschillende soorten muizen. Het is namelijk heel gewoon werden gevoed wilde muizen, evenals zogenaamde TRPV-1 muizen met een vetrijk dieet.

TRPV-1 is een Receptor die reageert, is onder andere afhankelijk van Capsaïcine, dat is de reden waarom hij wordt ook wel de Capsaïcine-Receptor. In het geval van TRPV-1-muizen, het is precies deze Receptor is genetisch verwijderd. Een gevolg was dat deze muizen ook toegediend Capsaïcine had geen versnelling, de energie van de verbranding. In de wilde muizen, heeft echter aangetoond dat de high fat-dieet had geen gewichtstoename, als u had een aandeel van 0,01% Capsaïcine.

Kansen voor de ontwikkeling van een voedingssupplement tegen Overgewicht

Het Amerikaanse team van onderzoekers onder leiding van Vivek Krishnan nam dit resultaat bij de gelegenheid, de ontwikkeling van een Supplement met Capsaïcine. Voor de realisatie van een bijbehorende voorbereiding, de onderzoekers stellen voor een Vorm van Capsaïcine, die is gebaseerd op nano-deeltjes en hun effect is ingesteld met een vertraging. Dit materiaal bevindt zich aan de Universiteit van Wyoming is al in ontwikkeling.

Aan het einde van een voedingssupplement kan zijn dat het ideaal is voor de preventie en eventueel zelfs de behandeling van overgewicht of obesitas en hun gevolgschade ziekten, dus Krishnan.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top