Snelevacature Amsterdam

Met Chili tegen artrose pijn

Chili lindert Arthrose-Schmerzen
Pepers bevatten Capsaïcine. De stof bevordert de bloedsomloop en verlicht de pijn bij artrose Ongeveer vijf miljoen Duitsers lijden aan pijnlijke kraakbeen slijtage. Een medium heeft bewezen zeer effectief te zijn tegen artrose: Chili.

Gebrek aan lichaamsbeweging, leeftijd-gerelateerde slijtage en Overgewicht en artrose (gewrichtsslijtage) kan vele oorzaken hebben. Artsen zijn altijd bezig met nieuwe manieren om de behandeling van de vaak pijnlijke gewrichtsaandoening. Natuurgenezers en natuurlijke artsen gebruiken bij artrose, meer en meer Capsaïcine – de stof van de Chilipeper. Een onlangs gepubliceerd onderzoek bevestigt nu de pijnstillende werking en het veilig gebruik van extern toegepast Capsaïcine voor pijn in de gewrichten in de Hand, knie, heup of schouder. De portugese groep van auteurs geanalyseerd in de jaren 2004 tot en met 2016 gepubliceerd onderzoek van gegevens met artrose patiënten die werden behandeld met lokale Capsaïcine voorbereidingen, alleen of in combinatie, en-waarbij de pijnbestrijding als een doel.

Resultaat: De lokale toepassing van Capsaïcine verminderde pijn in vergelijking met Placebo. De meest voorkomende bijwerking van Capsaïcine was om te branden van een lichte Huid. Dit vermindert na langdurig gebruik door desensibilisatie.

Capsaïcine is 0,025-0,075% crème (drie tot vier Keer per dag) of als acht procent van de bestrating voor one-time ( = een Moment van de dag) van toepassing zijn in de handel verkrijgbaar.

Andere voordelen van Chili

Chili ontgift

Capsaïcine stimuleert de stofwisseling, activeert de consumptie van calorieën en ondersteunt zelfs vet te verwijderen uit het lichaam. Een positieve bijwerking: chili peppers om onze eetlust voor Snoep. Al de punt van een mes de scherpe kruiden dagelijks voldoende is voor dit effect.

Chili maakt je blij

Met een snufje Chili smaak van voedsel maakt ons gelukkiger. De Capsaïcine leidt tot een warmte-receptor in de mond, je begint te betalen, ons lichaam releases endorfines (hormonen van geluk). Het resultaat: ons is het lekker warm rond het hart en het lichaam.

Chili verwarmt de ziektekiemen

De scherpe maker Capsaïcine stimuleert de bloedcirculatie naar de slijmvliezen. Dit voorkomt bacteriën en de neus is verstopt.

Chili beschermt het hart

De Capsaïcine reinigt de bloedvaten aan de binnenkant. Het is ook de accumulatie van schadelijke in het bloed voorkomt dat vet, die het moeilijk maken om ons hart te werken en een hartaanval voordeel.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top