Snelevacature Amsterdam

Met deze Oefeningen voor je rug maak je weer fit!

Starke Rückenmuskulatur lindert Schmerzen
Een sterke rug spieren en verlicht het ongemak. Wij zullen u laten zien in het fotoalbum, met wat Oefeningen voor je rug zal je rug weer fit! Iedere tweede duitser heeft problemen met de rug. De nieuwe kennis van de arts, Met sterke rugspieren, een ontspannen houding en een ziel in de balans zijn pijn in de onderrug niet langer een probleem. Wij hebben verzameld de belangrijkste Oefeningen voor je rug voor je.

De 3 beste Oefeningen voor pijn in de rug door Prof. Grönemeyer

Als de rug pijn doet, is het dagelijks leven voor veel van de pijn. Deze Oefeningen voor de rug pijn:

Spanning loslaten

U kniel neer in de all-fours-positie op de vloer. U boog het zo ver mogelijk terug om de kat bult. Daarbij, je adem en laat het hoofd hangen los. Dan laat je langzaam terug in de holle kruis tas. Je adem in en trek het hoofd voorzichtig in de nek van de hals. Vijf keer herhalen.

Voor Veel Zits

Sta je in een deurkozijn. De rechter voet naar voren, de voorste knie licht gebogen. Met de rechterhand achter de deur frame, aan de linkerkant van de voorkant. Dan naar rechts, duw het vooruit, links, rug-aan-rug. Vier seconden, los te maken. Negen keer te herhalen, vervolgens met de andere kant (de benen).

Terug stretch

Zitten op de voorste stoel derde. Met de linkerhand greep van de Rugleuning aan de rechterkant, draai het bovenlichaam naar rechts, hoofd en ogen volgen. Drie tot vijf seconden. Vijf keer per kant, herhaal.

Verdere Oefeningen tegen rugpijn

Foto ‘ s gallery “Met deze Oefeningen voor je rug maak je weer fit!” – klik op en start!

Geef een reactie

Scroll To Top