Snelevacature Amsterdam

Met een rasp, de huid en co.: De beste huidverzorging in de Winter

Trockene Haut im Winter pflegen
In de Winter, de huid is blij met de intensieve verzorging: een self-gemengde gezichtsmaskers, verspreiden rasp huid en puistjes keratosis pilaris huid, jeuk, droge huid deze winter, je kunt distribueren lijden. Leer hier wat maakt uw huid klaar voor de winter.

Hulp voor keratosis pilaris huid en puistjes

Yoghurt Mix: in de lange maanden van de Donkere, ons lichaam reageert met brandbare rasp de huid. De oplossing: Meng het sap van de citroen 3 EETLEPELS havermout, yoghurt en 5 druppels. Na 15 Min. spoel. Het spoorelement zink heeft antibacteriële eigenschappen en verhoogt het immuunsysteem – rasp de huid heeft geen Kans.

Plant-voeding: slapen, celstofwisseling, de winter, de neiging heeft de huid is vaak tot irritaties en onzuiverheden. Lavendel essentiële olie heeft anti-inflammatoire, het doden van bacteriën, genezing. Drie keer per dag puur op de aangedane plekken.

Intensieve reiniging: variaties in temperatuur, stress, zelfs de stoere, vette huid. Het gevolg van het zits vaak. Reinig je gezicht elke ochtend en avond met een reinigende gel. Daarna de huid met een facial balancing te verduidelijken het water, zo voorkom je een vette huid.

Vitamine-Kick: Dik Ingepakt kan niet ademen van de huid goed. Het is droog, plug schilferige, poriën. Uw lichaam masseren met twee gepureerde Kiwi ‘ s. Fruitzuren reinigen en verhelderen de huid. Vitaminen A en C, Verfijnen van de poriën en versterken het bindweefsel.

Verzorging voor de droge huid

Vetten helpen: Droog, koud en de verwarming van lucht en vocht aan de huid, Rob – de talgklieren verslikt zich in onder de acht graden, uw vette productie. Body crèmes moeten worden rijker aan inhoud, meer lipiden (vetten) en vocht-bindende stoffen zoals, bijvoorbeeld, Urea (ureum). Het stabiliseert de natuurlijke beschermende mantel van de huid.

De olie stimuleert: dikke wol caps uitdrogen van de hoofdhuid. Resultaat: het begint te jeuken en de roos. De oplossing: Een Massage met burdock root-olie kalmeert de geïrriteerde huid, activeert de bloedsomloop en stimuleert de talgklieren. 5 druppels Olie, massage het in 30 minuten. Met een milde Shampoo te wassen. Let op: styling producten met alcohol irriteert de hoofdhuid.

Avocado versterkt De beschermende laag van de huid is nu dunner. Het droogt uit, wordt gevoeliger. Een Avocado verwent de winter de huid met essentiële vetzuren, die de huid lijken erg op elkaar. De vitamines A, B, C, en E te regenereren en versterken de weefsels. Fruit, plet het vlees 20 minuten op je gezicht en spoel opnieuw.

Bescherming door honing: De lage vochtigheid van de huid. Het reageert met roodheid en irritatie. De oplossing: crèmes met honing vormen een beschermende film op de huid. Het versterken van de zure mantel, te binden vocht en stimuleren de celvernieuwing. Truc: schrale lippen met honing DAB. Dit maakt hen kus teder.

Tips voor strakke benen

Citroen voor Cellulitis, De stofwisseling vertraagt. Gifstoffen en lymfe vocht hopen zich op in het bindweefsel, en worden vaak beschouwd als lelijke deuken zichtbaar. Het helpt: Het sap van een citroen met 5 EETLEPELS van jojoba-olie en meng zodat de benen krachtig masseren. Vitamine C ontgift het bindweefsel en houdt vocht vast.

Versteviging van de huid: In de Winter, we nauwelijks hebben om te bewegen, te knuffelen en ons op de Bank. De huid zal ZAKKEN. Body lotions met huideigen co-enzym Q10 (vitamine-achtige stof) voor de verbetering van de tonus en de elasticiteit van de huid.

Een goede doorbloeding: In de Winter is de huid bloeden slecht. Het ziet er grijs en wilg. Een dagelijkse borstel-massage, dode huidcellen verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding, treinen het bindweefsel. Onmiddellijk huid ziet er rooskleurig en mollig.

Slanke dijen: vrouwen zijn genetisch gevoelig voor Cellulitis. U bespaart ongeveer 12 procent meer vet dan mannen. De hulp: Een algenpakking brengt de micro-circulatie op je tenen en activeert de stofwisseling van vet. De benen verliest toepassingsgebied, worden steviger en gladder. Algen poeder te mengen met water, borstelen. Met heldere folie wikkelen, na 15 minuten wassen.

Geef een reactie

Scroll To Top