Snelevacature Amsterdam

“Met een tintelend gevoel in de vingers begon te wijzen allemaal”

Ein Kribbeln im Zeigefinger kündigte die Schmerzen an
Een tintelend gevoel in de wijsvinger, de aankondiging van de pijn. De zogenaamde spinal decompressie bevrijd Cornelia Dohse pijn ten slotte van uw rug Naar uw rugklachten had gewend geraakt aan Cornelia Dohse (48) over de jaren heen. Echter, als de voorgeschreven warmte therapie en pijnstillers niet meer hielpen, bedreigd, OP. Het bijna geland in een rolstoel. Een tintelend gevoel in de rechter wijsvinger en aangekondigd het incident.

Constant tintelingen in de wijsvinger

,,Ik had al jaren pijn weer terug. Echter, deze symptomen werden nieuwe,” herinnert Cornelia Dohse*. Het begon allemaal met een tintelend gevoel in de wijsvinger. Een paar dagen later, het incident van een naald-achtige pijn in de gehele rechterarm. ,,Ik kon niet bewegen hem en kwellingen nauwelijks het huis verlaten”, zegt de basisschool. Haar toestand verslechterde snel: ,,in de Nacht kon ik nauwelijks slapen, en op de terug ging. Zelfs sterke pijnstillers resulteerde in nauwelijks iets.” Bijwerkingen lelijke water Stort het hele lichaam.

De anders nuttige warmte therapie mislukt

Zelfs de anders nuttige warmte therapie mislukt deze keer. ,,Na dat ik rust hadden, tot nu toe, altijd een paar maanden.” Aan het einde van hun krachten, luistert naar de Cornelia Dohse op de aanbeveling van een vriend en stemde in met een afspraak in de neurochirurgie van het media Park kliniek in Keulen. De artsen de diagnose met behulp van nucleaire spin tomografie met een hernia in de nek van de wervelkolom en schreef haar eerste PTA-injectie met cortisone voor de pijn. Dat hielp maar even. Twee weken later werden ze heftiger dan ooit. De OPERATIE leek onvermijdelijk. Als senior specialist Dr. Patrick Simon vertelt haar te worden spinal decompressie op een SpineMed tabel. Dit is een methode waarbij door middel van gerichte strekken van de wervelkolom om de pijnlijke druk van de tussenwervelschijven. Dat,ten eerste, ik was natuurlijk sceptisch”, zegt Cornelia Dohse. Maar voordat ik plaats mezelf onder het mes, ik probeer alle andere mogelijkheden, zei ik tegen mezelf.”

En wat had durfde de moeder van twee kinderen te hopen dat er nog bij: Al na een paar toepassingen, de tintelingen in de wijsvinger en de in de Arm. Dat is,volgens de 18. Toepassing en weg waren mijn problemen.”

Spinal decompressie voor pijn in de rug

Miljoenen mensen lijden onder chronische pijn in de rug. Volgens het Robert Koch-Instituut, 62 procent van de vrouwen en 56 procent van de mannen worden getroffen. De OPERATIE, in vele gevallen onvermijdelijk was, als een methode van behandeling van de VS biedt nu een veel leuker Alternatief: spinal decompressie. In plaats daarvan, in de OP het gaat om een computer-gestuurde behandeling bank, de beoogde strekking van de wervelkolom systematisch de pijnlijke druk van de tussenwervelschijven. Achtergrond: gekwetste of beschadigde tussenwervelschijven in de cervicale of lumbale wervelkolom gebied genezen als gevolg van de constante druk van belasting slechts langzaam. “Zo ver, ik zou aanraden aan patiënten, die verworpen CHIRURGIE, alleen rek-en strekoefeningen, en de andere maatregelen voor de verlichting van hun klachten. Nu deze patiënten een echt Alternatief voor de chirurgische ingreep”, zegt Dr. Patrick Simons, neurochirurg van het media Park kliniek in Keulen. Als de eerste neuro-chirurgische praktijk in Duitsland, de wervelkolom therapeuten gebruik van spinal decompressie voor de behandeling van de tussenwervelschijf uitsteeksels en disc herniations met ischias. Na twaalf tot twintig half uur behandelingen een aanzienlijke verlichting van de pijn optreedt in de regel. “In de meerderheid van de patiënten, zelfs een volledige vrijheid van de symptomen bereikt kan worden,” zegt Dr. Simons. Bijwerkingen zijn nog niet bekend. Niet geschikt met de methode in ernstige incidenten met verlamming.

Mausarm

Een voortdurend floppy pols, zoals het gebruik van de Computer muis, leidt tot spier-en Pees ontsteking met pijn in de schouder

*Naam veranderd door de redactie

De hand die klachten er zijn, behalve voor de tintelingen in de wijsvinger?

Repetitive strain injury: Een voortdurend een floppy pols, zoals het gebruik van de Computer muis, leidt tot spier-en Pees ontsteking met pijn in de schouder. Overschakelen naar een ergonomisch gevormde muis, en specifieke rek-en strekoefeningen helpen. Snap vingers: Eenzijdige activiteiten zoals het veelvuldig Schrijven van SMS-overbelasting van de Pezen. Ze ontstoken raken, zwellen. De Vinger is moeilijk uit te rekken, en kiekjes opeens op de voorkant. Vaak een Bandage helpt. Vinger artrose: de oorzaak kan zijn van een genetische predispositie of een stofwisselingsziekte. Vaak vormen knobbels op de gewrichten van de vingers zijn gezwollen en minder mobiel. Anti-inflammatoire crèmes en een elektrische stimulatie therapie belooft verlichting.

Geef een reactie

Scroll To Top