Snelevacature Amsterdam

Meta-studie bevestigt het: Omega-3 vetzuren verbeteren de bloedvaten

Het was het begin van de jaren ’70, als een deense arts Jorn Dyerberg barsten in de wetenschappelijke wereld met een ontdekking die hij maakte onder de Eskimo’ s in Groenland. Eskimo ‘ s lijden, namelijk veel minder hart-en vaatziekten dan andere inwoners van de dänishcen, Autonome eiland. Dyerberg was de Eerste die bracht dit met bepaalde onverzadigde vetzuren.

Deze Omega-3-vetzuren vetten deel gevonden in het bloed van de Eskimo ‘ s die eten bijna uitsluitend uit vette vis, veel vaker dan in de deense bevolking. Omega-3 vetzuren zijn nu al de woede, en tal van follow-up studies bevestigen hun effect.

Precies, deze studies hebben genomen Professor Springen en het personeel van de prestigieuze Linus Pauling Instituut aan de Oregon State University in de verenigde staten onder de loep en kwamen tot een verschillend resultaat.

Verschillende invloeden maken het moeilijk een precieze bepaling van de Omega-3 effect

In Essentie, de AMERIKAANSE wetenschappers beweren dat recente studies staan dat ze minder duidelijk dan oudere studies. Achtergrond van de zeer geavanceerde graad van ontwikkeling in de medicamenteuze behandeling van hart-en vaatziekten.

In de reeks worden waargenomen bij patiënten die reeds door een andere hart-en vaatziekten de behandeling, of slechts zeer beperkt, als verbeteringen in hun gezondheid als gevolg van de inname van Omega-3 supplementen, of een gevolg van de medische indicatie. Het wordt vaak over het hoofd gezien dat het medicijn vermeld dient te worden dat meer effectief dan het nemen van Omega-3 vetzuren, bij voorkeur vis-olie, die is meestal ook alleen over een zeer lange periode van tijd, niet op te sporen.

Oudere studies, maar heeft de verdienste dat je niet beïnvloed te worden geleverd door een zeer ontwikkelde medicijnen, fundamenteel onderzoek naar de ontwikkeling van de moderne geneesmiddelen, maar ook het fundamentele belang van de Omega-3 vetzuren voor de verbetering van de vasculaire gezondheid hebben geopenbaard.

Het is vooral de pionier, daarom zijn studies, waarin we de kennis van het verband tussen de inname van meervoudig onverzadigde vetzuren en een verminderd risico van

[unordered_list style=”pijl”]

  • Trombose,
  • Hoge bloeddruk,
  • Vasoconstrictie en
  • Hartaanval

ziek [/unordered_list], bedankt.

[box style=”info”]Omega-3-vetzuren niet alleen het verbeteren van de vasculaire functies, maar zijn effectief tegen Allergie symptomen, het bevorderen van de ontwikkeling van het kind tijdens de zwangerschap en borstvoeding, en het verminderen van Artritis en artrose.[/box]

Visolie is efficiënter dan plantaardige bronnen van Omega-3

Omega 3 Fettsäuren bei BluthochdruckBovendien, de review van 40 jaar onderzoek naar Omega-3-vetzuren door de Sprong en zijn medewerkers, dat een levering van plantaardige bronnen blijkt minder Voordeel dan koud water vissen. De wetenschappers verklaren dit met de Verschillen in de verwerking van Omega-3 vetzuren in het menselijk lichaam.

Voor strikte Veganisten of mensen die vis noch vis olie of wilt adviseren de onderzoekers om de hoge kwaliteit van gist – of algen gebaseerde producten, als ze zijn ervan overtuigd op alle kritische standpunt over lopende onderzoeken, nog steeds het positieve effect van de Omega-3 vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) op de cardiovasculaire gezondheid. Uw aanbeveling is 200 tot 300 milligram EPA en DHA gecombineerd dagelijks.

Omega-3 vetzuren uit plantaardige of dierlijke bronnen – een punt van discussie

In ten minste één punt, echter, de mening van de wetenschappers van de Oregon, blijft niet onbetwist. Dr. Harry Rijst, Vice-President van de VS Omega-3 trade Association (GOED), zegt dat hij van mening is dat het prematuur om de conclusie te trekken dat op basis van plantaardige Omega-3 bronnen zijn minder geschikt om te beschermen tegen hart-en vaatziekten als EPA en DHA uit vette vis.

Wij moeten dus, benieuwd om te zien hoe wetenschappers zich in de toekomst ontwikkelt methoden, die beschrijven de reeds bewezen positieve effecten van Omega-3 vetzuren overtuigend in Detail.

Bron: Springen, Donald B., et al., “Omega-3 vetzuur supplementen en hart-en vaatziekten: Thematische Review Sectie: Nieuwe Lipiden en Lipoproteïnen Doelen voor de Behandeling van de Cardiometabolica Ziekten”, Journal of Lipid Research, 2012, 53e jaargang, Nummer 12, Pagina ‘ s 2525-2545.

Geef een reactie

Scroll To Top