Snelevacature Amsterdam

Meta-studie bewijst dat knoflook helpt bij de regulatie van de bloeddruk

Meer en meer studies tonen aan vet: de bloeddruk, cholesterol en bloedwaarden zal verbeteren door de inname van secundaire plantaardige stoffen, zoals OPC-met druivenpitextracten of pine bark extract, Citrus flavonoïden, of knoflook. Het effect is nu aangetoond in een samenvattende studie over de stand van het onderzoek, een Meta-analyse.

In de volksgeneeskunde knoflook (Allium sativum) is sinds mensenheugenis zijn plaats als een versterkende en anti-bacterieel middel. In de oudheid, de prei werd aangenomen dat de kas op luizen. Een actie tegen ongedierte is niet de punt van de Hand. Veel tuinders zweer het vandaag in tussen andere gewassen knoflook gedijen. Deze moeten houden woelmuizen en andere dieren.

Meta-studie naar de invloed van knoflook op de bloeddruk

Echter, boven alles, de positieve effecten van knoflook in de afgelopen tijd, op de omloop op de voorgrond. In het bijzonder, de regulerende werking op de bloeddruk wekt ook de interesse van het onderzoek. Op deze manier, een groot zwembad van studies bij elkaar gekomen.

Artsen van de Afdeling cardiologie in het ziekenhuis van de rijke traditie van de Soochow University in de 10-miljoen-metropool van Suzhou, China, hebben nu gekozen voor 17 gecontroleerde, gerandomiseerde studies en een Meta-analyse review. In de onderzochte studies, knoflook tot een poeder extract of Olie is genomen.

De meest voorkomende is het gebruik als de knoflook poeder in een dagelijkse dosis van 300 tot 900 milligram. Dus veel van 1,8 5,4 Milli werd toegevoegd gram van Allicin dagelijks. Allicin is geïdentificeerd als de stof, die wordt gekenmerkt, onder andere dingen, voor de positieve werking op de bloeddruk verantwoordelijk. Deze stof is verkrijgbaar in een verse knoflook is niet beschikbaar. Allicin wordt gevormd alleen wanneer, bijvoorbeeld, door op de cel structuur van de knoflook vernietigd en een stof genaamd diallyl disulfide is verdeeld.

In het bijzonder significante effecten bij hypertensieve patiënten

Voor de deelnemers in de studies geanalyseerd, dit had het voordeel van een verlaging van hun systolische bloeddruk waarde met een gemiddelde van 3,75 mmHg en uw diastolische worden 3.39 mmHg. Vanwege het feit dat de knoflook met de voorbereidingen gegeven over verschillende perioden van tijd, kon niet worden onderzocht, is de invloed van de dosering op de resultaten in meer detail.

In het geval van een meer intensieve analyse van de gegevens heeft echter aangetoond, dat de bloeddruk te verlagen goederen eigenschappen van knoflook, alleen in het geval van personen met verhoogde bloeddruk ofwel, hypertensie was significant effectief is (1).

Knoflook voor een betere cholesterol en vet in het bloed waarden

Cholesterinspiegel, Blutdruck und KnoblauchOok voor mensen met een normale bloed maar de druk om niet te stoppen, om een knoflook voorbereiding. Een verdere Meta-analyse, die werd uitgevoerd in de traditie zo goed, Shandong University, Jinan, China, rijk, vet, daarnaast positieve effecten op het cholesterolgehalte als waarden in het bloed bevestigd. Hier zijn 26 studies werden op de proef gesteld. De deelnemers namen 600 tot 900 milligram knoflook poeder, 8.2 tot en met 15 milligram knoflook Olie, of 1,8 7,2 milligram knoflook extracten dagelijks.

Op gemiddelde, de cholesterol niveaus dalen met 5,4 procent en de triglyceride waarden daalde met 6,5 procent. De wetenschappers opgemerkt dat de poeder vorm is de meest beperkte positieve effect op de cholesterol en de knoflook Olie, de triglyceride waarden het meest duidelijk (2).

Antioxidant en enzym-remmende effecten in de discussie

Over de onderliggende mechanismen van de actie kan echter, de huur van de onderzoekers van twee Meta-analyses, op slechts gissingen. De Soochow artsen te nemen dat Allicin heeft een anti-oxidatieve, en daarmee de negatieve effecten van oxidatieve Stress vermindert. Dit zou ook verklaren, waarom een hoge bloeddruk geprofiteerd patiënten, de meeste van de knoflook.

U kunt ook of daarnaast kan het gevolg zijn van Allicin, een remmend effect op de Angiotensine-converting enzyme (ACE). Een verhoogd niveau van dit enzym wordt vaak geassocieerd met hoge bloeddruk, die is de reden waarom de zogenaamde ACE-remmers worden op grote schaal gebruikt therapie. Ook in het geval van een verlaging van het cholesterolgehalte en verbetering in de triglyceriden, de wetenschappers van de Shandong University-enzym neem een remmend effect. Hier, enzymen spelen in de productie van cholesterol en de absorptie van vet een rol worden beïnvloed. In beide gevallen echter, het blijft de taak van de toekomstige studies te verduidelijken.

(1) Wang, H. P., et al., Effect van knoflook op de bloeddruk: een meta-analyse, J Clin Hypertens (Greenwich). 2015 Sep;17(3), Pp. 223 – 31.

(2) Zeng, T., et al., Een meta-analyse van gerandomiseerde, dubbel-blinde, placebo-gecontroleerde studies naar de effecten van knoflook op het serum lipide profielen, J Food Sci Agric. 2012 Jul;92(9), Pp. 1892 – 902.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top